Alanya'da Çocuğun Trajik Ölümü

Alanya'da Çocuğun Trajik Ölümü
Alanya'da, geri manevra yapan sürücü, yanlışlıkla 15 metrelik uçurumdan aşağı uçtu.. Araçta bulunan çocuk hayatını kaybetti..

Alanya"da, geri manevra yapan sürücü, yanlışlıkla 15 metrelik uçurumdan aşağı uçtu. Kaza anında araçta bulunan küçük çocuk ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Alanya Çamlıca Mahallesinde meydana geldiği öğrenilen kazada, misafirlik dönüşü Mehmet S. ailesi ile birlikte uçurum kenarında park ettiği 07 NV 999 plakalı aracına bindi. Mehmet S. geri manevra yapmak isterken, ailesi ile birlikte 15 metrelik uçurumdan aşağı uçtu. Kazada sürücü, eşi ve büyük oğlu kazayı yara almadan atlattırken, Kaza anında araçta bulunan Bayram S. ise ağır yaralı olarak ambulansla Alanya  Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bayram S. kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.  Bayram S."nin cenazesinin yapılan otopsi sonrasında Gazipaşa"da toprağa verileceği öğrenildi.

Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.