Alanya'da CHP Gençlik Kolları Başkanı Göz Altına Alındı

Alanya'da CHP Gençlik Kolları Başkanı Göz Altına Alındı
CHP Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem, ve bazı gençlik kolu üyeleri Halk Bankası önünde gerçekleştirdikleri 17-25 Aralık süreci ile ilgili yaptıkları eylem nedeni ile dün gözaltına alındılar..

CHP Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem, 17-25 Aralık süreci ile ilgili yaptıkları eylem nedeni ile dün gözaltına alındıktan sonra verdikleri ifade sonrasında serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre Çağdaş Erdem ifadesi alındıktan sonra akşam saatlerinde serbest bırakıldı. Erdem'e bir destek de görevi devraldığı eski gençlik kolları başkanı Ozan Sayın'dan geldi.  Sayın,  "(Çağdaş Erdem'in) yaptığı eylem söylediği söz bizimde beyanımızdır. Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğunu yüzsüzlüğünüz ile kapattınız! Yılmıyoruz. Sinmiyoruz.. Vazgeçmiyoruz" dedi.

ÇAĞDAŞ ERDEM: "GÖZALTINA ALINMADIK"

Çağdaş Erdem konu ile ilgili olarak basına yaptığı açıklamada izinsiz gösteri yaptıkları için ifadeleri alındığını, gözaltına alınmadıklarını söyledi. Parti binasına gelen polislerin kendilerini ifade vermeleri için emniyete çağırdığını söyleyen Çağdaş Erdem, “Dün gittik ifademizi verdik. Bugün birkaç arkadaşımızın daha ifadesine başvurulacak. İzinsiz gösteri yaptığımız gerekçesiyle ifade vermek durumunda kaldık” dedi.