Alanya'da Çalınan Köpek Bulundu

Alanya'da Çalınan Köpek Bulundu
Alanya'da iskelenin maskotu olan 'Enci' isimli köpek geçtiğimiz günlerde çalınmıştı. Berat Sipahioğlu'na ait köpek dün bulundu..

Sipahioğlu Yatçılık İşletmecisi Berat Sipahioğlu'na ait 'Enci' isimli köpek geçtiğimiz günlerde çalınmıştı. Alanya İskelesinin maskotu olan ve herkes tarafından sevilen köpek 26 Aralık günü öğle saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından beyaz bir minibüsle çalındı. Kameraların saniye saniye görüntülediği hırsızlık olayı sonrası Sipahioğlu ailesi herekete geçti. 'Enci' isimli köpeğini bulmak için büyük çaba sarfeden Sipahioğlu, köpeği kimin çaldığını bildiklerini ancak geri alamadıklarını iddia etmişti. Bir barınağın köpeği aldığını iddia eden Sipahioğlu; "Kimlik karnesi ve kamera kayıtları ile birlikte gitmemize rağmen köpeğin onlarda olmadığını iddia ediyorlar. Araştırmalarımız sonucu onlarda olduğuna eminiz. Köpeğimi ya uyuttular ya da para karşılığı sattılar. Ben her koşulda ölü veya diri istiyorum. Lafta hayvan haklarını koruyanlar illegal işler peşinde." demişti.

İşte o köpek yapılan haberler sonrasında gelen ihbar üzerine bir evde bulundu. Kamera görüntülerinde ise köpeği çalan aracın belediyenin köpek toplama aracı olduğu belirlendi. Sipahioğlu ailesi tarafından konu ile ilgili gerekli açıklama önümüzdeki günlerde yapılacak.

KÖPEĞİN ÇALINMA ANI KAMERALARA YANSIDI