Alanya'da 170 şişe sahte içki yakalandı

Alanya'da 170 şişe sahte içki yakalandı
Alanya'da Operasyonda gümrük kaçağı sahte 170 şişe içki yakalandı.. Alanya'da KOM ekiplerinin yaptıkları operasyonda Gümrük kaçağı sahte bandrollü 170 şişe içki ele geçirilirken 2 kişi yakalandı..

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 5607 sayılı Kaçakçılık Kanununa Muhalefet suçu kapsamında yürütülmekte olan soruşturmada, Alanya İlçe Emniyet Müdürülüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Alanya'da bir Kargoya  yüklü miktarda Gümrük Kaçağı Sahte Bandrollü İçki geleceğini ihbar alması Saray Mahallesi Galatasaray Caddesi üzerindeki bir kargoyu takibe aldı.  20/08/2018 günü saat:09.00 sıralarında iki şahsın kargoya gelerek kargodan çok sayıda koliler ile çıktığının görülmesi üzerine KOM Ekiplerince  kargo kolilerinde yapılan incelemede içlerinde çok sayıda Gümrük Kaçağı olduğu değerlendirilen Alkollü içkilerin olduğu görülmesi üzerine içkilere el konulurken  kolileri teslim almaya gelen şüpheli 2 kişi olan F.C. Ve A.O. yakalanarak gözaltına alındı.

Karton koli içersinde Ele geçirilen Gümrük kaçağı içkiler


128 adet her biri 2 lt ağırlığında CHİVAS REGAL ibareli 256 lt alkollü içki,
- 23 adet her biri 2 lt ağırlığında JACK DANİELS ibareli 46 lt alkollü içki,
- 10 adet her biri 3 lt ağırlığında Finlandiya VOTKA ibareli 30 lt alkollü içki,
- 9 adet her biri 3 lt ağırlığında SMİRNOFF VOTKA ibareli 27 lt alkollü içki olmak üzere  TOPLAMDA 170 adet kutu içerisinde üzerlerinde TAPDK bandrolü bulunmayan Gümrük Kaçağı olduğu değerlendirilen 359 LT Alkollü içki ele geçirilen içkilere Emniyet Müdürlüğü deposuna götürüldü.