Alanya Belediye Şantiyesi Kül Oldu

Alanya Belediye Şantiyesi Kül Oldu
Dün Mahmutlarda çıkan yangında Alanya Belediyesi Şantiyesi kül oldu. Bir personel ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Dün Mahmutlar adeta yangına doydu.. Mahmutlar'da çıkan yangınlar vatandaşları isyan ettirdi.. Cezaevi'nin doğusunda bulunan çalılık alandan duman çıktığını gören vatandaşlar hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Alanya İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangınına hemen müdahale ederek kısa sürede büyümeden söndürdüler.

İKİNCİ YANGINDA ŞANTİYE KÜL OLDU
Çıkan ilk yangının ardından bir yangında Alanya Belediyesi'ne ait Fen İşleri Müdürlüğünün şantiye deposunda çıktı. Yangının çıkış nedeni ise bir çalışanın ağaç motoruna benzin katarken benzinin alev almasından kaynaklandığı öğrenildi. Yangının depoda bulunan yanıcı maddelerin kısa sürede alev almasından dolayı büyüdüğü ve bir personelin yangın nedeni ile yaralandığı hastaneye kaldırıldığıda gelen bilgiler arasında.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesine rağmen benzin ve tinerlerin bulunduğu depoda yangın yaklaşık bir saatlik müdahalenin ardından güçlükle söndürüldü. Yangın nedeniyle şantiye kullanılamaz hale geldi.