Alanya Belediye personeli motosiklet kazasında hayatını kaybetti!

Alanya Belediye personeli motosiklet kazasında hayatını kaybetti!
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri personeli Murat Ali Yıldırım (34), motosikleti ile seyir halindeyken sürücüsü alkollü olduğu iddia edilen bir otomobilin arkadan çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Alanya Belediye Temizlik İşleri personeli 34 yaşındaki Murat Ali Yıldırım, İncekum Mahallesi’nde meydana gelen feci kaza sonucu hayata gözlerini yumdu. Edinilen bilgilere göre iş çıkışı motosikleti ile evine gitmekte olan temizlik işçisi Yıldırım, İncekum Mahallesi’nde seyir halindeyken 27 yaşındaki Seyfettin Yılmaz’ın kullandığı otomobilin arkadan çarpması sonucu yere savruldu. Motosiklet üzerinde 100 metre sürüklenen Yıldırım’a ihbar üzerine olay yerine 112 Acil sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan ağır yaralı Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Çevresi tarafından sevilen Belediye personeli Yıldırım’ın cenazesi ikindi namazına müteakip bugün Sabırlar Mahallesi’ndeki evlerinden alınarak Avsallar Mezarlığı'na defnedilecek. Alanya Medya ve Alanya Gazetesi ailesi olarak merhum Yıldırım’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.