Yılbaşı hediyeniz DeFacto’dan

Yılbaşı hediyeniz DeFacto’dan
Türkiye’nin lider hazır giyim ve moda markası DeFacto, yılbaşında hem kendini hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden şık ve trendi hediye alternatifleri sunuyor. 31 Aralık’a kadar kıyafet ve aksesuarlarda özel fiyatlar uygulayan DeFacto, her 75 TL’lik alışverişe 25 TL’lik hediye çekinin yanı sıra ikinci ürüne yüzde 50 indirim fırsatı da sunuyor.
Modayı lüks olmaktan çıkarıp, herkes için ulaşılabilir kılmak isteyen Defacto, yeni yıl kutlamaları için de özel hediye seçenekleri sunuyor. Parfümden pijamaya, gömlekten saate kadar uzanan geniş ürün yelpazesine sahip olan DeFacto, yılbaşı hediyeleriyle soğuk kış havalarını ısıtacak. 
 
Yeni yılın modası DeFacto’da
‘Yeni yılda ne hediye alsam?’ diye düşünenler için uygun fiyatlı ve kaliteli bir alternatif oluşturan DeFacto, kalın dokulu sweatshirt’leri, şişme mont ve yelekleri, yumuşacık polar sabahlıkları, atkı–bere takımları, yeni kozmetik koleksiyonu, harika parfümleri ile herkesi kışa hazırlıyor. Desenli hırkaların öne çıktığı yılbaşı koleksiyonunda, ekose kazak ve gömlekler dikkat çekiyor.
 
Yılbaşı gecesinin parşayan yıldızı olun
Şıklığına önem veren kadınlar için klasik çizgilere hakim elbiseleri barındıran koleksiyonda, şık  giyinmeyi tercih eden stil sahibi erkekler için de geceye hazırlayacak ceketler, kartanelerini bezeyen hırkalar bulunuyor. Triko üstlerin rengarenk aksesuarlarla tamamlandığı koleksiyonda ayrıca ayakkabı, saat, kemer, kulaklık, şapka gibi alternatif ürünler de bulunuyor.
 
Sürpriz kampanyalar
Kış mevsimini ve yaklaşan yeni yılı festival havasında kutlamak isteyen müşterilerine eğlenceli bir alışveriş deneyimi yaşatacak olan DeFacto bir de sürpriz kampanyalar düzenliyor. Kampanya kapsamında her 75 TL’lik alışveriş yapan DeFacto müşterileri bir sonraki alışverişlerinde kullanmak üzere 25 TL değerinde hediye çeki kazanacak. 28 Kasım tarihinde başlayan kampanya 1 Ocak tarihine kadar devam edecek. Kazanılan çekler 4 Ocak-15 Ocak tarihleri arası tüm DeFacto mağazalarında kullanılabilecek. Hediye alırken kararsız kalanlar için bir ürün alana ikinci üründe yüzde 50 İndirim fırsatı sunan DeFacto kampanyası da 10 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek.