'Karakız' 14 Gündür Kurtarılmayı Bekliyor

'Karakız' 14 Gündür Kurtarılmayı Bekliyor
Osmaniye'nin Kadirli ilçesine, 'Karakız' adlı keçi otlandığı sırada indiği uçurumun ortasında 14 gündür kurtarılmayı bekliyor.
 Haber: Fatih Şahin
'Karakız' 14 Gündür Kurtarılmayı Bekliyor
Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Koçlu köyünde çıktığı kayalıklardan aşağı inemeyen 'Karakız' adlı keçi 14 gündür mahsur kaldığı yerde kurtarılmayı bekliyor.

UÇURUMUN ORTASINDA KALDI

Koçlu köyünde yaşayan İbrahim Kocaman, 1 Haziran günü keçi sürüsünü dağlık alanda otlatmaya götürdü. Burada keçilerden biri yaklaşık 200 metre yükseklikteki uçurumdan aşağı inerek uçurumun ortasında kaldı. Ne yukarı çıkabilen ne de aşağı inebilen keçi 14 gündür mahsur kaldığı uçurumda kurtarılmayı bekliyor.



HER GÜN KEÇİSİNE BAKIYOR

Her gün uçurumun kenarına gelip keçisine bakan İbrahim Kocaman, birkaç gün daha geçerse hayvanın açlık ve susuzluktan öleceğini belirtip keçisinin kurtarılmasını istiyor.



"KEÇİ DE BİR CAN TAŞIYOR"

Keçinin sahibi Kocaman, Kadirli ve Osmaniye'de bazı yerlere telefon ile başvuruda bulunduğunu ancak sonuç alamadığını belirterek, "Keçi de bir can taşıyor. Yazıktır hayvana. Ben buraya her gün geliyorum keçime bakıyorum. Telefon ile birkaç yeri aradık keçimin kurtarılmasını istedim. Ancak bir sonuç alamadık. Keçimin bir an önce kurtarılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.