Asat Çalışanı Gökay Hayata Tutunamadı

Asat Çalışanı Gökay Hayata Tutunamadı
Manavgat ilçesinde, kullandığı kamyonetin yayla yolunda 50 metrelik uçuruma yuvarlanmasıyla ağır yaralanan Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) Manavgat şubesinde şoför olarak çalışan Ali Gökay, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata tutunamadı.
Manavgat ilçesinde, kullandığı kamyonetin yayla yolunda 50 metrelik uçuruma yuvarlanmasıyla ağır yaralanan  Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT)  Manavgat şubesinde şoför olarak çalışan  Ali Gökay, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata tutunamadı.

Kazanın ardından  Manavgat Devlet Hastanesine getirilen Gökay, yapılan ilk müdahalenin ardından vücudunun birçok yerinde kırık olması ve hayati tehlikesi bulunması nedeniyle  Alanya  Başkent Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırıldı. Burada gerçekleştirilen ameliyatlardan sonra Gökay, 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Ali Gökay"ın ölüm haberi başta çalışma arkadaşları ve ailesi olmak üzere  Manavgat"ta büyük üzüntüye neden oldu. Gökay"ın Yayla mahallesindeki evine getirilen cenazesi, Bayır mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Gökay"ın cenazesine  Antalya Büyükşehir Belediyesi  Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, ASAT Müdürü  Ömer Aydın,  Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı  Hasan Çelik, ASAT çalışanları, ailesi, yakınları, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Manavgat Turizm Altyapı Birliği (MATAB) bünyesinde kepçe operatörü olarak görev yapan ve çalışkanlığı ile herkesin takdirini kazanan  Ali Gökay, Büyükşehir yasasının hayata geçirilmesi ve  Manavgat"ta ASAT biriminin kurulmasının ardından  Manavgat ASAT Müdürlüğü bünyesinde çalışmaya başladı. - ANTALYA