İstanbul Shopping Fest talihlisi Mercedes-Benz Vito’yu teslim aldı

İstanbul Shopping Fest talihlisi Mercedes-Benz Vito’yu teslim aldı
İstanbul’un gelenekselleşen alışveriş festivali İstanbul Shopping Fest kapsamında düzenlenen çekiliş ile bir talihliye Mercedes-Vito Tourer hediye edildi.

Bir İstanbul geleneği haline gelen İstanbul Shopping Fest (İSF), alışveriş tutkunlarını mutlu etmeye devam ediyor. 1-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen İstanbul Shopping Fest kapsamında çekilişin geçerli olduğu Festival Alışveriş Merkezlerinde alış veriş yapan talihli, 2016 model yepyeni bir Mercedes-Benz Vito Tourer’ın sahibi oldu.

Noter huzurunda yapılan çekilişi, 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ve çekilişe katılan 80 bine yakın kişinin arasından Bülent Tanrıverdi isimli talihli kazandı.

İstanbul Shopping Fest’in talihlisi Mercedes-Vito Tourer aracını düzenlenen törende İSF İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar ve Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Direktörü Tufan Akdeniz’in elinden teslim aldı.

 

İstanbul Ticaret Odası Başkanı ve İSF Başkanı İbrahim Çağlar:

“İstanbul Shopping Fest, altı yıldır şehrin alışveriş, turizm ve kültürel hayatına yeni bir soluk getiriyor. Bundan sonraki yıllarda da hedefimiz, festivalimizle İstanbul’un dünya çapında bir alışveriş destinasyonu olarak konumunu güçlendirmek. Mercedes-Benz Türk’e bu hedefe bizimle birlikte inandıkları ve festivalimize sponsor olarak alışverişe heyecan kattıkları için teşekkürlerimi sunuyor ve talihlimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Direktörü Tufan Akdeniz ise, “İstanbul Shopping Fest gibi kente değer katan bir organizasyonun iki yıldır parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Festival kapsamında Vito Tourer araçlarımızı Temmuz ayı boyunca dört farklı AVM’de alışveriş tutkunlarıyla buluşturma fırsatı bulduk. Kalite ve konforu bir arada sunan, geniş ailelerin tercihi Mercedes-Benz Vito Tourer, aynı zamanda geniş bagaj hacmiyle alışveriş için en iyi olanağı sunuyor. İSF talihlisini tebrik ediyor ve Vito dolusu alışverişler diliyorum.” dedi

Mercedes-Benz Vito Tourer

Mercedes-Benz Vito, düşük ilk satın alma maliyeti, yakıt ekonomisi, yüksek kalite standartları ve farklı kullanım alanlarına hitap eden geniş ürün yelpazesi ile kendi segmentinin en iddialı markası konumunda bulunuyor. Artırılan güvenlik donanımları, geliştirilen motor ve şanzımanları ile dikkat çeken Vito, oldukça düşük emisyon değerlerine sahip çevreci Euro 6 motoru ve 100 km’de 5,8 lt’ye varan yakıt tüketimi ile kendi segmentinin en ekonomik aracı.

Mercedes-Benz Vito, geniş aileler için tasarlanan 9 kişilik aile aracı Vito Tourer ve Vito Select’in yanı sıra hem iş hem aile kullanımı için ideal Mixto, Kombi ve sadece yük taşımacılığı için sunulan Panelvan araçları ile geniş bir ürün yelpazesine sahip.


 

İstanbul Shopping Fest


Türkiye'nin en büyük turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi olan İstanbul Shopping Fest, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Valiliği desteği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Ticaret Odası işbirliği ile bu yıl altıncı kez düzenlendi.

İstanbul Shopping Fest, Temmuz ayı boyunca alışveriş merkezlerinden tarihi çarşılara kadar pek çok noktada dünya markalarında yüzde 70’e varan indirimlerin yanı sıra pek çok markada festival boyunca alışverişte ayrıcalıklar sundu.

İSF organizasyonu; İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası (İTO), Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), TÜRSAB Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği ortaklığında yürütülüyor. İSF Platform Başkanlığını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, İcra Kurulu Başkanlığını ise İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar yapıyor.