Small Planet, Son Sayısında Alanya'yı Tanıtıyor

Small Planet, Son Sayısında Alanya'yı Tanıtıyor
Litvanya Havayolları Dergisi Small Planet, Aralık- Ocak sayısında Alanya’ya 6 sayfa ayırdı. 2016’nın Ekim ayında Litvanya Hava Yolları Şirketi Small Planet ekibini Alanya’ya davet ederek ağırlayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Derginin bize ayırdığı sayfalar, Alanya’nın tanıtımı için büyük değer taşıyor” dedi.

Litvanya Havayolları Dergisi Small Planet, Aralık- Ocak sayısında Alanya’ya 6 sayfa ayırdı. 2016’nın Ekim ayında Litvanya Hava Yolları Şirketi Small Planet ekibini Alanya’ya davet ederek ağırlayan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Derginin bize ayırdığı sayfalar, Alanya’nın tanıtımı için büyük değer taşıyor” dedi. Yıl içinde Polonya, Finlandiya, Mısır, İngiltere, Arnavutluk, Fransa, Norveç, Almanya, İspanya, İskoçya, Afrika, Asya gibi birçok güzergaha uçuş yapan Small Planet Hava Yolları, uçak içi dergisi Small Planet güzel bir Alanya tanıtımı yaptı. Dergi, Alanya’nın tarihi, kültürü, turizmi, misafirperverliği gibi konuların yanısıra, Başkan Yücel’in bir röportajına da yer verdi.

YÜCEL, “ALANYA’NIN YURT İÇİ VE YURT DIŞINDAKİ TANITIMLARINA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Aralık – Ocak ayı boyunca Small Planet’n tüm uçuşlarında yer alacak6 sayfalık Alanya haberleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’nın tanıtımı ile ilgili yurt içi ve yurt dışında her türlü tanıtıma destek vermeye devam edeceğiz. Bize ayrılan sayfalar Alanya’nın tanıtımı için büyük değer taşıyor. Small Planet Hava Yolları ekibine teşekkür ederim” dedi.

Small Planet Havayolları Şirketi aynı zamanda Litvanya’nın Başkenti Vilnus’tan Gazipaşa - Alanya Havalimanı’na da haftada iki gün sefer yapıyor.