ALTİD'den Şahin'e Ziyaret

ALTİD'den Şahin'e Ziyaret
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimlerin ardından Burhan Sili başkanlığında oluşan ALTİD Yönetimi, ALTSO’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Alanya’nın tanıtım çalışmaları ve son yaşanan ekonomik gelişmeler de değerlendirildi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALTİD Yönetime yeni görevlerinde bir kez daha başarılar dilerken, “Alanya’mız için yeni dönemde de işbirliğine hazırız” dedi.
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın başarılı çalışmalar yaptığını ve çok sayıda projeyi hayata geçirdiğini dile getiren ALTİD Başkanı Burhan Sili de geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile omuz omuza çalışmak istediklerini söyledi. Yönetim olarak geleceğe yönelik bir takım planları olduğuna değinen Sili, Alanya’nın turizm potansiyelinin arttırılması için yapılması gereken bir takım çalışmaları dile getirdi.

Alanya turizmi için ellerini taşın altına koymaktan çekinmeyeceklerini belirten ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de, “Turizm olmaz ise olmazımız. Biz uçak düşürme ile başlayan kriz döneminden itibaren elimizden geldiği kadar sorunun çözümüne katkıda bulunacak çalışmalar yaptık. Sorunları ilgili mercilere ilettik ve çözüm önerilerimizi sunduk. Sıkıntıdaki ekonomiyi canlandırmak adına çok sayıda proje yaptık. Özellikle yükseköğrenim konusunda attığımız adımların meyvelerini hemen toplamaya başladık. ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu’nu 5,5 ay gibi rekor sürede tamamladık. Şimdi de Rusya Dışişleri bakanı Lavrov’u bekliyoruz. Ona da Rus vatandaşlarının ülkemize nüfus cüzdanı ile girebilmesi konusundaki talebimizi ileteceğiz. Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu da her projede olduğu gibi bu büyük organizasyonun da mimarı” diye konuştu.