Alanya'nın Tanıtımına Destek Sürüyor

Alanya'nın Tanıtımına Destek Sürüyor
Onur Air Havayolları’na ait Tourism Guide Dergisi’yle Alanya, iç ve hış hatlarda 950 bin yolcuya tanıtılacak.
Onur Air Havayolları’na ait Tourism Guide Dergisi’yle Alanya, iç ve hış hatlarda 950 bin yolcuya tanıtılacak. Her ayın 15’inde yayınlanan ve bir ay boyunca Onur Air Havayolları’nın tüm iç ve dış hat uçuşlarında uçakların koltuk ceplerinde 1 ay boyunca yeralan Tourism Guide Dergisi, Mayıs ve Haziran sayısında Alanya’ya da 4 sayfa ayırdı. Türkçe ve İngilizce olarak yayınlanan ve 65 bin adet basılan dergi, son sayısında Alanya’yı 950 bin yolcuyla buluşturacak.

ONUR AİR’DEN TANITIM DESTEĞİ
Onur Air Havayolları’na aitTourism Guide Dergisi, 15 Mayıs -15 Haziran arasını kapsayan sayısında, Alanya’yı merak edilen yönleriyle okuyucularına taşımaya başladı. “Akdeniz’in, binlerce yıllık tarih ve kültürel bir ahenkle buluştuğu yer Alanya” cümlesiyle girişini yapan Tourism Guide, Alanya tarihine, tarihi Alanya evlerine, En İyi Tatil Şehri Alanya ödülüne, Engelsiz Kent Alanya Projesine, Alanya Mutfak Mirası, Gazipaşa Havalimanı, Damlataş Mağarası, Mavi Bayraklı Kleopatra, Damlataş ve İncekum Plajlarına ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in açıklamalarına yer verdi.

“HAYALİMİZDEKİ ALANYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Alanya’nın Türkiye’nin turizm başkenti olduğunu hatırlatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hayalimizdeki Alanya için çalışıyoruz. Kentimizde yaşayan herkesin hayatını kolaylaştıracak, yaşam ve tatil kalitesini arttıracak, daha mutlu yaşamasını ve daha çok gülümsemesini sağlayacak hizmetler sunmak en büyük önceliğimiz. Çünkü biz huzurun ve bereketin bu gülümsemelerle arttığına inanıyoruz” dedi.

“HERKESİ ALANYA’NIN EŞSİZ GÜZELLİKLERİNİ YAŞAMAYA DAVET EDİYORUM”
Başkan Yücel konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Güzel Alanya’mız çeşitliliğin tarifsiz bir ahenkle birlikte yaşandığı ender yerlerin başında geliyor. Çünkü hemşerilerimizle aramızdaki güçlü dayanışma duygusu bizleri birbirimize yaklaştırıyor. Kentimiz huzur ve güven veren yapısıyla, güleryüzlü ve misafirperver insanıyla, her mevsimin yaşandığı iklimiyle, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, denizi ve güneşiyle eşsiz güzellikte bir turizm merkezidir. Herkesi bu eşsiz güzellikleri yaşamaları için Alanya’ya davet ediyorum.”