Tüm Şehir Alanyaspor İçin Seferber

Tüm Şehir Alanyaspor İçin Seferber
Multigroup Alanyaspor’un, Adana Demirspor ile Konya’da oynayacağı final maçı için, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve şehrin dinamikleri Multigroup Alanyaspor’u Konya’ya dualarla uğurladı.

MULTİGROUP ALANYASPOR DUALARLA KONYA’YA UĞURLANDI
TANRISEVEN “KONYA’DA SİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”
TANRISEVEN “BÜTÜN ALANYA ARKANIZDA”
Multigroup Alanyaspor’un, Adana Demirspor ile Konya’da oynayacağı final maçı için, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve şehrin dinamikleri Multigroup Alanyaspor’u Konya’ya dualarla uğurladı.
Cuma günü saat 19.00’da, final müsabakası için Konya’da Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Multigroup Alanyaspor, Konya’ya dualarla uğurlandı. Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Multigroup Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, futbolcular ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla yapılan duanın ardından kurban kesildi.
Futbolculara seslenen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyorum dedi.
KAYMAKAM TANRISEVEN “SİZDEN İSTEĞİMİZ GİDİN VE KAZANIN “
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Bütün Alanya olarak sizleri uğurluyoruz. Giresun’a giderken de uğurlamıştık fakat, bu sefer daha geniş bir kadro ile yanınızdayız. Sizden isteğimiz gidin ve kazanın. Bu zamana kadar göstermiş olduğunuz başarılar için sizlere teşekkür ediyoruz. Alanya’nın tarihindeki en büyük başarıyı yakaladınız. Cuma günü hepimiz Konya’ya geleceğiz ve sizi orada yalnız bırakmayacağız. Sizlere güveniyorum ve Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” dedi.
Multigroup Alanyaspor oyuncuları, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in sözlerine alkışlarla karşılık verdi. Futbolcuları takım otobüsüne alkışlar eşliğinde uğurlayan protokol üyeleri, dualarının ve gönüllerinin takımla birlikte olduklarını söylediler. Turuncu-Yeşilliler daha sonra otobüsle Konya’ya hareket etti.
ADANA DEMİRSPOR MAÇI İÇİN GENİŞ ÇAPLI TOPLANTI YAPILDI
Futbolcuları Konya’ya uğurlayan şehrin dinamikleri, Cuma günü Konya’da oynanacak olan Adana Demirspor Maçı için, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri toplantı salonunda bir araya geldi.
Toplantının başkanlığını yapan Kaymakam Tanrıseven, “Komşu il Konya’da oynayacağımız final maçı için seferberlik ilan ettik” dedi.
KAYMAKAM TANRISEVEN “ALANYALI TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR”
Herkesin Multigroup Alanyaspor’a son 90 dakika için var güçleri ile destek olunması gerektiğini söyleyen Kaymakam Tanrıseven, “Şimdi birlik zamanı. Takımımızın başarısı şehrimizi olumlu yönde etkiledi. Kent olarak diğer kentlerden hiçbir eksiğimiz yok aksine fazlamız bile var. Süper Lig’e çıkmak istiyorsak herkes elini taşın altına koymalı. Alanyaspor’a var gücümüzle destek olmalıyız. Passolig’i olmayanları passolig çıkartmaya davet ediyorum. Bu anı gelin hep birlikte tanıklık edelim. Her kurum, siyasi partiler ve odalar otobüs kaldırmalı. Bütün kent seferber olmalı. Konya, Alanyalı olmalı” dedi.
KAYMAKAM BEY ÖNDERLİĞİNDE SEFERBERLİK BAŞLATTIK
Her konuda ve toplantıya başkanlık ettiğinden dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Multigroup Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Zaman, birlik ve beraberlik zamanı. Play off oynamadan direkt Süper Lig’e çıkma şansını kıl payı kaçırdık. Bu sefer Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyorum. Kulüp olarak maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Adana gerek Belediye olarak gerek sivil toplum kuruluşları olarak her şeyi seferber etti. Bizim onlardan eksiğimiz yok aksine Kaymakam Beyin dediği gibi kent olarak fazlamız bile var. Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar Konya’daki maçımıza gelecek taraftarlarımız var. Antalya olarak bizler de Kaymakam Bey önderliğinde seferberlik başlattık” dedi.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniveristesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, “Alanya’mızın varlıklı insanları çok fazla. Alanya’mızın değeri olan Alanyaspor’a destek olmalılar. Cuma günü öğrencilerimizi de maça götüreceğiz” dedi.
Toplantıya katılan yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları, Alanyaspor’un halk ile bütünleştiğini ve son aşamada da halkın büyük desteğinin olacağını ifade ederek, takıma destek vermek için elbirliği ile organize ve koordineli bir şekilde çalışacaklarını belirttiler.
TOPLANTIYA KATILANLAR
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başkanlığında yapılan toplantıya Garnizon Komutanı Serkan Akbaba, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Alaadin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, Orman İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Yardımcısı Nurettin Uludağ, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, Pazarcılar ve Manavcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Pansiyoncular ve Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Esnaf ve Sanatklar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, Bakkallar Odası Başkanı Veleddin Yenialp, AKEDAŞ Bölge Müdürü Osman Koç, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Siyasi Partiler ile birlikte turizmciler, diğer oda başkanları ve şehrin bütün dinamikleri katıldı.