Triatlon için Geri Sayım Başladı

Triatlon için Geri Sayım Başladı
Triatlon için Alanya hazır, geri sayım başladı.. 14-16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2016 Alanya ETU Triatlon Avrupa Kupa Finali için kurumlar arası koordinasyon toplantısı yapıldı.

 Alanya Filika Restoran’da gerçekleştirilen ve kurumlar arası iletişimi sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıya Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve kurumların amirleri katıldı. Toplantıda organizasyonun sağlıklı ve sorunsuz gerçekleşebilmesi için tüm tedbirler konuşuldu.

BAŞKAN YÜCEL’ DEN DAVET
Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Bu yıl 26. sı düzenlenecek olan Triatlon Avrupa Kupa Finali burada olacak. Bunun için hem misafirlerimizi hem sporcularımızı en iyi şekilde ağırlayabilmek ve sağlıklı bir spor organizasyonu olabilmesi için başta Sayın Kaymakamımız ve tüm kamu kuruluşları ile koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Triatlon, Alanya’nın gerek tanıtımına, gerekse sosyal yaşantısına güç veren bir organizasyon. Bunun için biz yerel yönetimler ve kamu kuruluşları her şeyi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Şimdiden iyi bir organizasyon olmasını ümit ediyorum ve o gün de herkesi spor organizasyonunu izlemeye davet ediyorum.” dedi.


KAYMAKAM TANRISEVEN: “ALANYA TRİATLON İLE ÖZDEŞLEŞMİŞ BİR ŞEHİR”
Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven; “Alanya triatlon ile özleşmiş bir kentimiz. Bu yıl 26. sını Alanya ETU Triatlon Avrupa Kupa Finali’ni burada gerçekleştireceğiz. Bu Alanya’mızın tanıtımı içinde önemli. Arkadaşlar uzun süredir hazırlıklarını teknik olarak yürütüyorlar. İnşallah 14-16 Ekim’de burada eşsiz bir Avrupa Kupası Finali’ni hep beraber izleyeceğiz. Yurtdışından da gelecek olan birçok yabancı sporcuyu burada ağırlayacağız. Triatlon Alanya’nın özellikle sporun başkenti olmasından önemli bir yer tutuyor. “ dedi.