Öğrencilerden söyleşiye passolig şartı

Öğrencilerden söyleşiye passolig şartı
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Başkanı Miraç Selçuk, Ayteamiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek turuncu yeşilli takımı okulda düzenlenecek söyleşiye davet etti. Futbolcuların katılacağı söyleşiye passolig kartı olan öğrenciler katılabilecek.
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Başkanı Miraç Selçuk ve Hamit Özçelik İlköğretim Okulu Öğrenci Başkanı Emre Selçuk, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Başkanı Miraç Selçuk, Başkan Çavuşoğlu'nu ve bazı futbolcuları okulda düzenlemeyi planladığı söyleşiye davet etti. Aytemiz Alanyasporlu futbolcuların okulda geçen söyleşiye katıldığını ve bu yıl yeni bir söyleşi düzenlemek istediklerini belirten Selçuk, "Okulumuzun salonu 110 kişilik olduğu için bu yılki söyleşiye sadece passolig kartı olan öğrenci arkadaşlarımız katılabilecek. Aytemiz Alanyaspor'un passolig kartı sayısını artırmak için böyle bir karar aldık. Öğrencilerimizi bir anlamda teşvik etmiş olacağız" dedi.

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrenci Başkanı Miraç Selçuk'u bu düşüncesinden dolayı kutladığını kaydederek, "Her fırsatta okullarımıza giderek öğrencilerimizle buluşuyoruz. Bunu faaliyetleri bir sosyal sorumluluk olarak görüyoruz. Passalog kartı sayısının artması için böyle bir karar alan öğrenci başkanımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.