Alanyaspor’a Huzurevi Ziyareti

Alanyaspor’a Huzurevi Ziyareti
Alanya Huzurevi Müdürü Esra Özarslan ve huzurevi sakinleri Alanyaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Özarslan ve huzurevi sakinlerine şampiyonluk tişörtü ve atkı hediye etti.

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri"ne gelen Alanya Huzurevi Müdürü Esra Özarslan ve huzur evi sakinleri Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu"nu ziyaret etti. PTT 1. Lig şampiyonluğu ve Spor Toto Süper Lig"e çıkma başarısından dolayı tebrikleri kabul eden Başkan Çavuşoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Alanyaspor"u ne kadar çok sevdiklerini, duydukları mutluluğu gözlerine bakınca anlayabiliyoruz. İnşallah yeni sezonda futbolcularımızla birlikte tekrar huzur evini ziyaret edeceğiz. Alanyaspor olarak huzur evi sakinleri için yapılacak her organizasyonda yer almaya hazırız."

Konuklara ayrıca şampiyonluk tişörtü ve turuncu yeşilli takımın atkıları hediye edildi.

Huzurevi Müdürü Esra Özarslan da Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu"na teşekkür ederek 2016 - 2017 Sezonu"nda mücadele edecekleri Süper Lig"de başarılar diledi.