Alanyaspor - Adanaspor Mücadelesi

Alanyaspor - Adanaspor Mücadelesi
Süper Lig'deki takımımız Alanyaspor, bu akşam Adanaspor'la mücadele edecek. Saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Trabzonspor galibiyetinin ardından takımımız Alanyaspor'un hedefi bu mücadeleden 3 puanla dönmek..
SPOR Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor'u 3-0 yenerek büyük bir başarıya imza atan ve puanını 7'ye yükselten Alanyaspor, bu akşam Süper Lig'de henüz hiç galibiyeti olmayan Adanaspor'a konuk olacak. Hakem Suat Arslanboğa'nın yöneteceği mücadele, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda bu akşam saat 20.00'de başlayacak.

Dün sabah uçakla Adana'ya giden takımımız Aytemiz Alanyaspor kafilesinde, sakatlıkları bulunan Ayite, Isaac, Nuru ve Aissati yer almadılar. Adana'da kampa giren ve son antrenmanını dün akşam gerçekleştiren Turuncu-Yeşilli ekip, bu akşamki maç saatini beklemeye başladı. Öte yandan, Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda yalnız bırakmak istemeyen Alanyasporlular Taraftar Grubu, 50 kişilik bir taraftar grubuyla bu sabah yola çıkarak Adana'ya gittiler. 

"ALANYASPOR'DA PAROLA GALİBİYET"
Adana deplasmanında çok önemli bir 90 dakika oynayacaklarını söyleyen Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, rakiplerinin henüz 3 puanla tanışmadığını ve galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Derslerine iyi çalıştıklarını ve rakiplerinin maç kasetlerini defalarca izlediklerini aktaran tecrübeli teknik adam şunları söyledi; "Adanaspor henüz 3 puanla tanışamadı. İlk galibiyet için kendi taraftarı önünde baskılı bir oyun ortaya koyacaklar ancak bizler de dersimize iyi çalıştık. Alanyaspor'un hiçbir zaman kaybetmeye tahammülü yoktur. Eksik oyuncularımız var fakat onların yerine oynayacak olan futbolcularım da ellerinden geleni yapacaklardır. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da galip gelebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."