Tuna'nın Seçim Bürosuna Yoğun İlgi

Tuna'nın Seçim Bürosuna Yoğun İlgi
ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna’nın Gazipaşa otobüs durağı yanına açtığı seçim bürosu her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Tuna, “Hedeflerimizin gerçekleştirilmesinde bize en büyük desteği, seçim büromuza gelen ve sahada bizi kucaklayan arkadaşlarım veriyor” dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan adayı Mustafa Tuna’nın Gazipaşa otobüs durağı yanına açtığı seçim bürosu her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Günün ilk saatlerinden, geceye kadar ALTSO üyeleri başta olmak üzere çok sayıda yerel yönetici, siyasi parti önderleri, meslek odası başkanları, Tuna ve ekibine destek vermek için seçim bürosuna adeta akın ediyor.

İLGİ GURURLANDIRIYOR

ALTSO üyelerinden parti önderlerine, meslek odaları başkanlarından yerel yöneticilere kadar Alanya’nın geleceğine yön veren birçok kişiyi seçim bürosunda ağırlamaktan memnun olduğunu belirten ALTSO Başkan adayı Tuna, “Seçim çalışmalarını hem sahada hem de büromuzda aralıksız sürdürüyoruz. Bana ve ekibime gösterilen yakın ilgi bizi fazlasıyla gururlandırıyor. Yoğun ilginin göstergesi olarak da seçim büromuz günün ilk saatlerinden geceye kadar her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyor” dedi.

“BERABER OLALIM ALANYA KAZANSIN”

Günün, Alanya için beraber olma zamanı olduğunu belirten ALTSO Başkan adayı Tuna, “Alanya tutkumuz ve vefamızla; sosyal, kültürel, ticari ve turistik anlamda bölgemizin gelişimini sağlamak için beraber olalım Alanya kazansın. Seçim büromuzda ve sahada bu beraberliği, birliği görüyorum. Hedeflerimizin gerçekleştirilmesinde bize en büyük desteği, seçim büromuza gelen ve sahada bizi kucaklayan arkadaşlarım veriyor” ifadesini kullandı.