Nurettin Uludağ Görevden Alındı

Nurettin Uludağ Görevden Alındı
3 yıldır Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı olarak görev yapan Nurettin Uludağ, Menderes Türel tarafından görevinden alındı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ'ı bu sabah görevden aldı. Karar bugün Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin tarafından Nurettin Uludağ'a tebliğ edildi. Başkan Türel'in görevden aldığı Nurettin Uludağ ise Kaymakamlık'ta bulunan odasını boşaltarak görevinden ayrıldı. Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'le vedalaşan Nurettin Uludağ; "Bundan sonra Alanya'da olacağım. Kendi işlerimle ilgileneceğim" dedi.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR TASARRUF GEREĞİ DEDİ


Nurettin Uludağ'ın görevden alındığı Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici imzalı yazı şu şekilde;


6360 sayılı kanun gereği: Büyükşehir Belediye sınırlarını mülki sınırlar olarak belirlenmesi ve Belediyemiz hizmet alanının da mülkü hizmet sınır olarak genişletişmiş olması nedeniyle, 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu ve iligli kanunlarda belirtilen yetki ve sorumluluk alanlarındaki görevleri ile ilgili Alanya ilçesi sınırları içinde Başkanlığımız adına yürtüttüğünüz Koordinatör Yardımcılığı göreviniz Büyükşehir Belediyemizce uygulamaya konulan tasarruf tedbirleri kapsamında sonlandırılmış olup, bugüne kadar vermiş hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. 

Öte yandan Nurettin Uludağ sosyal medya aracılığı ile son olarak şu açıklamalarda bulundu; "HUZURLUYUM.......GURURLUYUM...
Bugün Her Zaman Olduğu Gibi Gururla Hizmet Ettiğim Odama Girmiştim Hizmet Birim Müdürü ilyas Şirin'in Önüme Koymuş olduğu Görevden Alınma Tebliğatı ile karşılaştım..
Başta 3 Yıl önce Bu Görevi Bana Layık Gören O Zamanki İl Başkanım Şimdiki Milletvekilim Sayın Mustafa Köse'ye ve Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu 'na Sonsuz Teşekkür Ediyorum 
Görev Sürem Boyunca Sadece Allah Rızası için Hizmet etmeye çalıştım Ve Bana Güvenenleri Mahçup Etmemek için Gece Gündüz Mücadele ettim bundan Sonra da Vatandaş Nurettin olarak her zaman halkımın emrinde ve hizmetindeyim.
Bugüne Kadar Bana Güvenen ve Desdek veren Dua Eden Yanımda olan tüm Büyüklerime teşekkür ediyorum.
Tüm Alanya'lı Hemşehrilerime Birlikte Çalıştığımız Mesai Arkadaşlarıma Tüm Belediye personeline Özellikle sahada Çalşırken bana sevgi ve muhabbetle bakan işçilerimize çok teşekkür ediyorum.
3 Yıllık Görev Sürem boyunca Yanımda olan Tüm Büyüklerime ve Dostlarıma çok teşekkür ediyorum.
ALLAH'a Emanet olun Sevgiyle kalın."

İŞTE NURETTİN ULUDAĞ'I GÖREVİNDEN EDEN O BELGE