Mustafa Tuna İlk Kez Konuştu

Mustafa Tuna İlk Kez Konuştu
ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna seçimlerin ertelenmesinin ardından ilk kez konuştu..
Dün kamuoyuna bomba gibi düşen iddiaların ardından seçimlerin ertelenmesi ile sonuçlanan süreçle ilgili sessiz kalan Mustafa Tuna bugün sessizliğini bozdu.

Tuna konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı;

"Değerli ALTSO üyeleri ve kıymetli dostlarım;

Bildiğiniz gibi 1 Ekim 2017 tarihinde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için ekip arkadaşlarımızla birlikte yönetime talip olduk. Ancak seçime bir hafta kala bizi derinden üzen sürpriz bir kararla seçimlerin 2018 yılı Nisan ayına ertelendiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Elbette alınan karara saygılıyız. Biz her şeyde hayır var düsturu ile çalışmaya devam eden bir ekibiz. Bunda bir ‘hayır var’ demekten başka sözümüz yok. Bu süreçte bizlere destek veren çalışma arkadaşlarım ve Alanya’daki dostlarıma teşekkürü borç bilirim. 

Dün olduğu gibi bugün ve yarın da oda üyelerine ulaşılarak bilgilendirme çalışmaları yapıp projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz. İstişare toplantılarına ara vermeden Alanyamızın her bölgesindeki ziyaretlerimiz sürecek. Bu karar, benim ve ekip arkadaşlarımın ilk günkü enerjisi ve kararlılığından asla vazgeçiremeyecektir. Biz yine beraber olacağız Alanya kazanacak."