Mehmet Şahin Seçimlerle İlgili Konuştu

Mehmet Şahin Seçimlerle İlgili Konuştu
ALTSO Seçimleri Nisan ayına ertelendi, Mehmet Şahin'den ilk açıklama geldi..
Kısa adı TOBB olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı Ankara Ticaret Odası seçimlerinin Bakanlar Kurulu Kararıyla 6 ay ertelenerek 2018 yılı Nisan ayına ertelenmesinin ardından Alanya'da 1 Ekim'de yapılacak olan ALTSO seçimleride ertelendi.

Erteleme kararının alınmasıın ardından ALTSO Başkanı Mehmet Şahin bir açıklamada bulundu. Şahin açıklamasında ertelenen seçimlerle ilgili şunları söyledi;

"Değerli Dostlarım, Bakanlar Kurulumuz gördügü lüzum üzerine tüm il, ilçelerdeki Oda ve Borsa seçimlerini 2018 Nisan ayına erteleme kararı almistir. Bu kapsamda Alanya Ticaret ve Sanayi Odamızın seçimleri de aynı tarih aralığında gerçekleştirilecektir. Bu süreçte şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz teveccüh ve vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederim. Sizlerden aldığımız destek ve güç ile Alanya'mız ve odamız üyeleri için ara vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bakanlar kurulumuzun almış olduğu bu erteleme kararının Alanya'mız ve ülkemize hayırlı olmasını diler, saygılar sunarım.

Mehmet Şahin"