İşte Sergey Lavrov'un Alanya Programı

İşte Sergey Lavrov'un Alanya Programı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Başbakan Binali Yıldırım'ın Rusya'ya yapacağı ziyaret öncesi yarın Alanya'da bir araya gelecek. Çavuşoğlu ve Lavrov, Alanya'da düzenlenen Türkiye-Rusya Ortak Stratejik Planlama Grubu Beşinci Toplantısı'na katılacak.
Akşam saatlerinde hava yoluyla Alanya'ya gelecek olan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, bu akşam Alanya'da konaklayacak.


BAKANLAR İKİLİ GÖRÜŞME YAPACAK
Rus Bakan Lavrov, yarın sabah saatlerinde Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile baş başa özel görüşme yapacak. Görüşmenin ardından Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 'Ortak Stratejik Planlama Grubu Toplantısı'na katılacaklar. 

ORTAK BASIN TOPLANTISI GERÇEKLEŞECEK
Ortak Stratejik Planlama Grubu Toplantısı sonrasında iki Bakan ortak basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısı sonrasında Rus Bakan Lavrov; Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bazı yetkililer ve Alanya'da yaşayan yerleşik yabancılarla bir araya gelmesi bekleniyor.


Bakan Lavrov, öğle saatlerinden sonra  hava yoluyla Alanya'dan ayrılacak.