Bu Vatanı Şehitlerimize Borçluyuz.

Bu Vatanı Şehitlerimize Borçluyuz.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ bu ülke bugün ayakta ise, bunu şehitlerimizin kanı, gazilerimizin mücadelesi ve milletimizin dualarına borçluyuz. “

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba ile birlikte Alanya Belediye Mezarlığı’nda bulunan şehitleri kabirleri başında ziyaret etti. Güney’e Şehit Ahmet Gündoğmuş’un abisi Hüseyin Gündoğmuş da eşlik etti. Güney ve Akbaba önce şehitlerimiz için dua etti ardından tüm şehitlerimizin kabirlerine gül bıraktı. Şehitlik ziyaretinin ardından Güney ve Akbaba, Şehit Ahmet Gündoğmuş’un ailesini ziyaret etti. Şehit annesi Meliha Gündoğmuş ve aile fertleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Hüseyin Gündoğmuş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve komutanımıza teşekkür ediyorum. Şehitliğimizin bakımını en güzel şekilde yapıyorlar ne istersek yardımcı oluyorlar “ dedi. 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ bu vatanın bağımsızlığı için canlarını severek veren şehitlerimize hepimizin borcu var. Onların bu fedakarlığını unutmamız söz konusu olamaz. Bu ülkenin her zaman düşmanları olmuştur. Bizler de ülkemizin geleceği için gereken çalışmaları yapıyoruz. Şehit ve şehit yakınları bizim baş tacımızdır. Onlara ne yapsak azdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu ülke için fedakarlık yapan insanlarımıza sahip çıkacağız. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor. Gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyorum “ dedi.