Alanya Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi

Alanya Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi
Alanya Ülkü Ocaklarında görev değişimi yaşandı. Buna göre Alanya Ülkü Ocaklarına Abil Gündoğdu atandı.

Alanya Ülkü Ocakları'nda görev değişikliği oldu. 4 yıldır Alanya Ülkü Ocakları Başkanlık görevini yürüten Erhan Çınar şok bir kararla görevini devretti. Yerine ise Abil Gündoğdu yeni başkan olarak atandı. Alanya Ülkü Ocaklarında gerçekleştirilen devir teslim töreni ile Abil Gündoğdu yeni başkan olarak göreve başladı.

Abil Gündoğdu kendisine verilen bu kutlu görevle ilgili olarak şunları söyledi;

"Kıymetli Ülküdaşlarım, Dostlarım, Yüce Allah'ın Rıza'sı, Ülkü Ocakları GenelBaşkanımız Olcay Kılavuz ve  Ülkü Ocakları Antalya il Başkan'ımız Alperen Tuğrul Küreşoğlu'nun Emri ve Takdiri ile 23.11.2016 Tarihi itibariyle Alanya Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bu Şerefli Bayrak yarışında Erhan Çınar'a Emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
Amacımız Ege'de yarım kalan hayalleri gerçekleştirecek Eğitimli,Kültürlü ve Donanımlı Nesiller yetiştirmektir. Bu hususta Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in her zaman emrinde olarak çalışmalarımızı sürdürüp almış Olduğumuz Şerefli Bayrağı en uca taşımak olacaktır."


Bizde Alanya Gazetesi olarak Alanya Ülkü Ocakları'nın yeni başkanı Abil Gündoğdu'ya bu kutlu görevinde başarılar diliyoruz.