Derman Alanya Belediyesi'nde

Derman Alanya Belediyesi'nde
Alanya Belediyesi, örnek bir hizmete daha imza atarak, evi yoldan uzak olduğu için gidiş-gelişlerde zorluk yaşayan engelli bir vatandaşın kapısının önüne kadar yol açarak asfalt yaptı.

Alanya Belediyesi, Soğukpınar Mahallesi’nde ikamet eden engelli Hüseyin Yaman isimli vatandaşın evinin kapısına kadar yol açarak asfaltladı. Yaklaşık 2 yıl önce kendi aracı ile trafik kazası geçiren Hüseyin Yaman isimli engelli vatandaş, kazada omuriliğinin zedelenmesi sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Evinin yolu olmadığı için gidiş gelişlerde zorluk yaşayan engelli vatandaşın ailesi yol için belediyeye müracaat etti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile belediye ekipleri bir gün içinde yolu açarak, asfaltla kapladılar.

YAMAN: “BAŞKANIMIZIN HASSASİYETİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Sıkıntısının bir anda çözüldüğünü dile getiren engelli vatandaş Hüseyin Yaman; “Yol konusunda büyük zorluk yaşıyordum. Abilerim Belediye Başkanının özellikle engelli vatandaşların taleplerinin giderilmesi konusunda çok hassas davrandığını söylediler. Duyuyorduk bu şekilde olanların imdadına Başkanımızın yetiştiğini. Biz de müracaat ettik. Allah razı olsun. Hemen gelip yolumuzu yaptılar. Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum.” dedi.