MHP Alanya'dan Algı Operasyonlarına Sert Tepki

MHP Alanya'dan Algı Operasyonlarına Sert Tepki
Alanya'da son günlerce dozu giderek artan algı operasyonlarına MHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Cantürk tepki göstererek amaçlarının ne olduğunun herkesin malumu olduğunu vurguladı.

Alanya'da son bir kaç aydır başlayan ve dozunu giderek artıran bazı çevrelerin maksatlı eleştirileri Kurban Bayramı yoğunluğu bahanesi ile farklı bir boyuta geçti. 
Kimin tarafından desteklendiği, neye hizmet ettiği ve kimlerin hangi amaçla kadrolu olarak görev edindiği bilinen algı operasyonlarının gerçekleri çarpıtma boyutu artınca yanıt gecikmedi. 
MHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Cantürk, "Alanya sahipsiz değildir!" diyerek yapılan maksatlı eleştirilerin amacının ne olduğunun bilindiğini vurguladı. Cantürk, "Kalesinin burçlarında üç hilal dalgalanan, MHP'nin üretken belediyecilik anlayışını temsil eden, iki dönem milletin teveccühü ile seçilen Şehrül-Emin'i Adem Murat Yücel ve meclis üyeleri bugüne kadar yapmış olduğu mega projeler, Türkiye'ye örnek olmuş sayısız etkinliklerle ve sosyal projeleri ile milletin takdirini kazanmıştır. 
Bayram dönemlerinde kendi nüfusunun 3 - 4 katı misafir ağırlayan şehrimiz , maalesef üç beş sorumsuz vatandaşın münferit olayları ile koca bir şehrin yönetimini zan altında bırakıp, eleştiri getirmenin altında neler olduğunu bilmekle beraber, kimlere alan açmaya çalıştıkları da herkesin malumudur. Yapılan hizmetleri millet için yapanlarla, şahsi hırs, menfaat ve reklamları ile kullananları karıştırmayalım. Bahsi geçen münferit olaylardan kendilerine saflarında yer bulabilmek adına görev üstlenen ve kamuoyunu yönlendirerek bulanık suda balıkçılık yapmaya kalkanların hevesleri kursaklarında kalacaktır." dedi. 
Cantürk, ayrıca sadece eleştiri yapıp mevcut yönetimi yıpratmaya çalışmak için çabalayanlara "Memnuniyetsizler birçok imparatorlukları yıkarlar ama bir köy bile kuramazlar!" sözü ile atıfta bulundu.