Yaşar Alptekin camide vaaz veriyor!

Yaşar Alptekin camide vaaz veriyor!
Danslarıyla bir döneme damgasını vuran ve sonrasında maneviyata yönelerek medyadan uzak bir hayat sürdürmeyi tercih eden Yaşar Alptekin'in Eminönü'nde bir camide vaaz verdiği görüntüler gün yüzüne çıktı.

1989 yapımı Lambada filmiyle ün kazanan ve sonrasında kariyerine mankenlik ile oyunculukla devam eden Yaşar Alptekin, bir süre önce maneviyata yönelerek gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. Yakın zaman önce görücü usulü tanıştığı Nadire Tunca ile dünyaevine giren Yaşar Alptekin, camide vaaz vermeye başladı.

yasar-alptekin-camide-vaaz-veriyor.jpg

“HİDAYETE ERMİŞ”

Dönem dönem yaptığı açıklamalarla adından söz ettirmeyi başaran Yaşar Alptekin son olarak cuma günü Eminönü'ndeki Marputçular Camii'nde vaaz verdiği görüntülerle gündeme bomba gibi düştü Yaşar Alptekin'in görüntüleri kısa sürede sosyal medyada viral olurken “Hidayete ermiş ne güzel görüntü” şeklinde yorumlar yapıldı. Yaşar Alptekin ise konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı. Eski oyuncu Yaşar Alptekin Görüntüyü kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

YAŞAR ALPTEKİN KİMDİR?

Yaşar Alptekin, 10 Mart 1964 tarihinde Tekirdağ-Şarköy'de hayata gözlerini açmıştır. Şarköy Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul’a yerleşmiştir. 1980 senesinde mankenliğe başlayan Alptekin, 1981 senesinde Günaydın gazetesinin düzenlediği bir dans yarışmasına katılarak madalya kazanmıştır. Hürriyet gazetesinin 1985 senesinde düzenlediği, Halit Kıvanç‘ın sunduğu yarışmaya katılarak “1985 yılı Fotoroman Kralı” seçilmiştir. 1986 senesinde Yücel Çakmaklı’nın yönettiği “Kuruluş” isimli televizyon dizisinde Orhan Gazi rolünü oynamasıyla ilk kez oyunculuk deneyimi yaşayan Yaşar Alptekin bu dizi sayesinde daha geniş çevreler tarafından tanınır hale gelmiştir.