Survivor’daki kavgalara Cennet Mahallesi benzetmesi! Yorumlar kırdı geçirdi

Survivor’daki kavgalara Cennet Mahallesi benzetmesi! Yorumlar kırdı geçirdi
Bu sezon All Star konseptiyle izleyicisinin karşısına çıkan Survivor’ın yeni bölümleri izlenme rekorları kırarken sevilen yarışma programında bitmek bilmeyen kavga ve gürültü sonrası sosyal medya kullanıcıları işi mizaha döktü.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024’ün bu akşamki bölümünde adeta yer yerinden oynuyor. Yarışmacılar arasındaki kavgalar tanıtıma damgasını vururken bu akşam neler yaşanacak merakla bekleniyor. Yeni bölüm tanıtımında 4-5 yarışmacının birbiriyle kavga ettiği ve diğer yarışmacıların tarafları sakinleştirmekte güçlük çektiği görülüyor. Yapım ekibinin bile araya girmek zorunda kaldığı kavgaların sebebi merak edilirken bu yıl yarışmada her an çıkan kavgalar sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medya kullanıcıları özellikle de yeni bölüm tanıtımındaki kavgaları mizaha döktü. Yarışmanın bu sezon kavgalı gürültülü ilerlemesini ‘Cennet Mahallesi’ dizisine benzeten sosyal medya kullanıcılarının yorumları da tebessüm ettirdi. İşte sosyal medyadaki çok konuşulan o yorumlar…

SURVİVOR’A CENNET MAHALLESİ BENZETMESİ

Survivor All Star 2024’ün bu sezonu yüksek gerilimli ve kavgalı geçiyor. Yarışmacılar arasındaki tansiyon bir türlü düşmezken yarışmacılar zaman zaman kendi takım arkadaşlarıyla zaman zaman da rakip takımla kavga ediyor. Yarışmanın 18 Şubat 2024 Pazar akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde de büyük kavgalar var. Sema, Seda, Pınar, Ogeday, Hakan, Yasin, Hilmi Cem, Atakan arasında yaşanan kavgalar ve ortalığın bir anda karıştığı anlar izleyiciyi şoke etti. Tanıtıma damga vuran kavga anlarını mizaha döken izleyiciler ise bu yılki Survivor’ı ‘Cennet Mahallesi’ne benzetti. Tanıtımdan görseller alınarak çok sayıda yorum yapıldı.

survivor-daki-kavgalara-cennet-mahallesi-benzetmesi-yorumlar-kirdi-gecirdi-002.jpg

survivor-daki-kavgalara-cennet-mahallesi-benzetmesi-yorumlar-kirdi-gecirdi-001.jpg