Survivor Turabi apar topar yoğun bakıma kaldırıldı

Survivor Turabi apar topar yoğun bakıma kaldırıldı
Survivor All Star yarışmasından çekilen Turabi, yoğun bakıma kaldırıldı. Sedye üzerindeki fotoğraf ile sağlık durumunu duyurdu. İşte detaylar…

Survivor All Satar yarışmasından yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle çekilmek zorunda kalan Turabi Çamkıran, enfeksiyon sebebiyle yoğun bakıma alındı. Ciğeri iflas etmek olan Turabi, bir süre hastanede tedavi altında olacak.

Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan fenomen yarışma Survivor All Star’da geçtiğimiz günler kimsenin beklemediği bir ayrılık olmuştu. Sağlık sorunları ile mücadele içerisinde olan Turabi Çamkıran, yarışmadan sağlık sorunları sebebiyle ayrılmak zorunda kaldı. Turabi, ağrılarından dolayı hastaneye gitmesinin ardından enfeksiyon sebebiyle yoğun bakıma kaldırıldı.

Turabi Çamkıran, hasta yatağından sosyal medya hesabından “ Kırık, çıkık için geldik, yoğun bakıma alındık. Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş. Her zaman inşallah rabbim reality showda nasip eder bana diyordum. Az kalsın dileğim gerçekleşiyormuş. Bir Survivor’dan çıktık şimdi diğerine… Bakalım buradan çıkabilecek miyiz. Doktor, ‘Survivor’da incinmişsin’ dedi. İnşallah 2-3 haftaya düzeltebilecekler” paylaşımını yaptı.

Turabi Çamkıran, yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı Survivor All Satar yarışmasından çekilmek zorunda kalmıştı. Acun Ilıcalı, konseyde Turabi hakkında bilgi vererek “ Survivor’da Turabi kısa sürede büyük iz bıraktı. Geçtiğimiz hafta oyuna çıkarken sakatlığı oldu. 5 gün boyunca doktoruyla Turabi görüştü. Sonunda Turabi’den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceğiyle ilgili verdiği kararı bize açıkladı. Survivor All Star’a devam edemeyeceğini söyledi” ifadelerini kullandı.