Sihirbaz Peter Marvey Expo 2016’da Büyülüyor

Sihirbaz Peter Marvey Expo 2016’da Büyülüyor
EXPO 2016 Antalya'da 'Magician without limits' isimli gösterilerine başlayan ünlü sihirbaz Peter Marvey, şovlarıyla büyülemeye devam ediyor. 24 Temmuz'a kadar gösterilerine devam edecek olan Marvey, ekibiyle birlikte izleyenlere unutulmaz saatler yaşatıyor.

Tüm dünyada geniş yankı uyandıran şovlarıyla izleyenleri şaşırtan İsviçreli sihirbaz Peter Marvey, ekibiyle birlikte EXPO 2016 Antalya"daki gösterilerini sürdürüyor. Marvey"in nefes kesen gösterileri arasında özellikle vücudunun testereyle ikiye bölündüğü şov büyük ilgi görüyor. Dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdiği gösterilerle herkesi hayrete düşüren sihirbaz Peter Marvey"in gövdesi ve bacakları yardımcıları tarafından elektrikli testere ile ikiye bölünüyor. Marvey"in gövdesinden ayrı olan bacakları ise bisiklet sürüyor.

İzleyenler de gösteriye dahil oluyor

Marvey, 50"şer dakikalık 2 bölümden oluşan gösteriye seyircileri de dahil ederek, izleyenlere unutamayacakları anlar yaşatıyor. Seyirciler arasından seçtiği bir gönüllünün elindeki 25 kuruşu teneke içecek kutusundan çıkaran Marvey, yine gönüllü seyircilerden 3 tanesine ise uçma deneyimi yaşatıyor. Gösterinin ilk başında sandalye üzerinde ayakta duran seyircilerin bir anda altlarındaki sandalyeleri çeken Marvey, seyircilerin havada durmalarını sağlayarak onlara şaşırtıcı bir deneyim yaşatıyor.

"En güçlü kız" adını taşıyan gösteride ise sahneye çıkan bir erkek seyirci iki koluna takılan içi su dolu kovaları taşımakta zorlanırken, gösteriyi yapan kadın dansçı, her iki kolunun üzerinde birer kişiyi taşıyarak güç sınırlarını zorluyor.

İzleyenleri hayrete düşürüyor

Her anı sürprizlerle dolu gösteride ateşli çivilerin olduğu düzenekten ardı ardına çıkan dansçı kızlar ise izleyenleri hayrete düşürüyor. Çocuklar kadar büyüklerin de ilgiyle izlediği gösteride havada dakikalarca uçan Marvey, daha birçok akıl almaz gösteriyle izleyenlerin nefesini kesiyor.

Başta Monako Kraliyet Ailesi Ödülü olmak üzere birçok uluslararası kurumdan ödülü bulunan dünyaca ünlü sihirbaz Peter Marvey"in EXPO 2016 Antalya Kongre Merkezi"ndeki gösterileri pazartesi ve Salı günleri hariç, hafta içi 19.30"da, hafta sonları ise 15.00 ve 19.30"da ücretsiz olarak izlenebilecek. - ANTALYA