Selen Soyder'in acı günü!

Selen Soyder'in acı günü!
Güzel oyuncu Selen Soyder'in 8 yıldır hastalıkla mücadele veren annesi Behice Yazıcı hayatını kaybetti.

Behice Yazıcı, bugün İzmir'de kılınacak cenaze namazının sonrasında son yolculuğuna uğurlanacak. Son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde rol alan güzel oyuncu Selen Soyder'in annesi yaşamını yitirdi.

selen-soyderin-aci-gunu.jpg

BUGÜN DEFNEDİLECEK
Anne acısıyla yıkılan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda “Annem Behice Yazıcı, beni ve babamı bırakmak zorunda kaldı. 8 yıllık zorlu bir mücadelenin sonunda tüm sevdiklerinin ve onu sevenlerin başı sağ olsun” şeklinde ifadeler kullandı. Daha sonra annesinin cenaze bilgilerini yayınlayan Selen Soyder “Merhumenin cenazesi salı günü öğle namazına müteakip Alsancak Hocazade Camii'nden kaldırılacak olup Çeşme Çakabey Kabristanı'na defnedilecektir” ifadeleri kullanıldı.

SELEN SOYDER KİMDRİ?

Asıl adı Mükerrem Selen Soyder, 26 Aralık 1986 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 2006 yılında “Miss Model of Turkey” yarışmasında Türkiye'nin en iyi modeli seçilmiştir ve “Miss Bikini of The Universe” yarışmasında Çin Halk Cumhuriyeti'nde Türkiye'yi temsil etme şansı elde etmiştir. Yarışmada 1. olan Selen Soyder, Türkiye'ye “En İyi Milli Kostüm Ödülü”nü de getirmiştir. 2007 yılında Star TV'nin düzenlediği ve 1200 kişinin başvurduğu Türkiye Güzellik Yarışması Miss Turkey'de Türkiye Güzeli seçildi ve Türkiye'yi Miss World 2007'de 106 ülkenin içinde Çin'in Sanya adasında temsil etmiştir. Star TV'de kısa bir süre haber sunan yıldız daha sonra Kapadokya'da çekilen Yer Gök Aşk dizisi için kanaldaki görevinden ayrılma kararı almıştır.