Oğuzhan Koç'tan Gelen Sürpriz İtiraf: Demet Özdemir Hakkındaki Düşüncelerini Açıkladı!

Oğuzhan Koç'tan Gelen Sürpriz İtiraf: Demet Özdemir Hakkındaki Düşüncelerini Açıkladı!
Geçtiğimiz Mayıs ayında Adalar Adliyesi'nde görülen duruşma sonucunda şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir, 8 aylık evliliklerine son vererek tek celsede boşanmışlardı.

Bu ayrılığın ardından sessizliğini koruyan Oğuzhan Koç, uzun bir süre sonra yaptığı açıklama ile konuşma kararı aldı.

Koç'un 8 aylık evliliği sonlandıran bu adımının ardından ilk kez kameraların karşısına geçerek duygularını paylaştığı görüldü. Ünlü isim Oğuzhan Koç’un söyledikleri ise magazin dünyasında gündeme oturdu.

Ani Bir Şekilde Ayrılmışlardı

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, geçen yıl Ağustos ayında dünyaevine girdiklerinde sosyal medyayı aşk pozlarıyla süslemişlerdi. Ancak, herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı ve çift beklenmedik bir ayrılık kararı aldı. 8 Mayıs'ta gerçekleşen anlaşmalı boşanma ile Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un evlilikleri tek celsede sona erdi.

Eski eşler, Büyükada Adliyesi'nde avukatlarıyla birlikte görülen davada herhangi bir maddi talepte bulunmadılar. Kısa süren ve yalnızca 10 dakika süren bu hızlıca sonuçlanan duruşma sonrası, çift adliyeden ayrı ayrı çıkış yaparken Oğuzhan Koç, "Gereken açıklamaları yapmıştık, siz de gereken şeyleri biliyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Özdemir ise Koç'un çıkışından beş dakika sonra "Arkadaşlar teşekkür ederim, bir açıklama yapmayacağım” şeklinde konuşmuştu.

Eser Yenerler’e Konuştu

Bu ani ayrılığın ardından, çiftin evlilikleri ve sonrasındaki gelişmeler sıkça magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Ünlü komedyen Eser Yenenler'in Youtube programına katılan Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'le olan evlilik deneyimine dair ilk defa açıklamalarda bulundu. Yenenler'in, "Hocam dulsun” yorumuna Koç, "Evet, gözde bir dulum" diyerek cevap verdi.

Eser Yenenler, "Nasıl hissediyorsun? Bir şey yaşadın, bir şeyler yaşandı. Şimdi kendi kariyerine devam ediyorsun. Kendi içinde hissettiğin bir rahatsızlık var mı? Bir başarısızlık hissi gibi? Ben seni iyi gördüm. Aslında enerjin yerinde ama bu konu sende nasıl bir etki yarattı?" diye sordu. Koç ise "Hayatınla ilgili bir plan yapıyorsun ama işlemedi. Bu da bende başarısız oldum, başarısız olduk hissi yarattı." şeklinde cevap verdi.

Eser Yenenler'in, "Yeni kararlar verdirdi mi sana?" sorusu üzerine Oğuzhan Koç, "Tabii ki önemli ve ciddi bir konu bu. Bu konudan alınacak dersler var" cevabını verdi. Bu sürecin ardından, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un hayatlarındaki yeni sayfanın nasıl şekilleneceği ise merak konusu olarak gündemi meşgul etmeye devam ediyor.