Mardan’da 3 Gün 3 Gece Hint Düğünü

Mardan’da 3 Gün 3 Gece Hint Düğünü
Antalya'da Mardan Palace Hotel, 3 gün 3 gece sürecek Hint düğünü için kapatıldı.
Antalya"da Mardan Palace Hotel, 3 gün 3 gece sürecek Hint düğünü için kapatıldı. Dünyanın sayılı zenginlerinden sayılan Hintli Gupta ailesinin oğlu Kamal Gupta, ünlü bir Hintli işadamının yeğeni Palak ile evleniyor. Mardan Palace 23-26 Nisan arası yapılacak ve geleneksel merasimleri ile 3 gün 3 gece sürecek düğüne özel kapatıldı. İçlerinde ütücü, terzi, kuaför, dövme sanatçıları ve özel kahyaların da bulunduğu aileye bağlı toplam 385 kişi görev yapıyor.

Güney  Afrika, ABD,  İngiltere ve  Dubai"den düğün için gelen 600 konuk otelde kornnaklıyor. VIP konuklar için 86 kişilik butler (özel kahya) ekibi hizmet veriyor. Düğün için otelin 4 farklı mekanı tamamen boşaltılıp yeniden dekore edildi. Son 10 gündür 3"ü Hintli olmak üzere 15 dekorasyon ve eğlence firması düğün hazırlıklarını gerçekleştirdi. Işık sistemlerini ise  Londra"dan gelen 40 kişilik ekip yapıyor.  Avrupa"nın en büyük havuzu unvanına sahip 16 bin metrekarelik alan içinde " Kız Kulesi" bulunan otel havuzunun üzeri platform ile kapatılıp, düğün sahnesi olarak hazırlandı. Pazartesi günü bu alanda, dünyaca ünlü 100 Bollywood şarkıcısı sahne alacak. Kurulan çelik halatlarla akrobat ve dansçılar havada özel gösteriler yapacak. Aile için 150 aşçı geleneksel sunumlar hazırlarken, tüm bu hazırlıkları 50 kişilik özel bir fotoğrafçı ekibi kayda alıyor. Düğün alanın dekorasyonu için  Hollanda"dan 71 konteyner çiçek getirildi.

YÜZÜK PARAŞÜTLE İNECEK

Bu törende yüzük paraşütle indirilecek. Geleneklere göre en önemli seremonilerden biri sayılan ve bugün saat 19.30"da otel dış kapısında başlayacak "Barat Töreni" herkes tarafından izlenebilecek. Otelin 2 dış kapısı arasında yapılacak danslı yürüyüş, yaklaşık 1.5 saat sürecek.