Kriz sette patladı! Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonunda değişiklikler başlıyor

Kriz sette patladı! Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonunda değişiklikler başlıyor
Geçtiğimiz sezon büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde sette beklenmedik bir kriz yaşandı. Yeni sezonun heyecanla beklenen başlangıcı için planlar değiştirildi. Dizinin tarihinde yapılan değişiklikler ve yeni gelişmeler merak konusu oldu.

Gold Film imzası taşıyan ve Show TV'de ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti dizisi, geçen sezon büyük bir başarı elde etmiş ve izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Ancak RTÜK'ten gelen cezalarla da gündeme gelmişti. Yeni sezon öncesi sette yaşanan bir kriz, dizinin tarihinde değişikliklere yol açtı.

SET TARİHİ İLGİNÇ BİR DEĞİŞİKLİKLE AÇIKLANDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kızılcık Şerbeti dizisinin sete çıkış tarihi, bir filmin çekimlerinin bitişine bağlı olarak değiştirildi. Dizinin sete çıkması beklenen tarihi 28 Ağustos Pazartesi olarak planlanmıştı. Ancak Ketche adlı filmin çekimleri nedeniyle set tarihi 30 Ağustos Çarşamba gününe ertelendi.

YENİ OYUNCULARIN KATILIMIYLA HEYECAN ARTIYOR

Yiğit Kirazcı, Bahtiyar Memili ve Kayra Şenocak gibi isimlerin yer aldığı diziye, iş insanı Ertuğrul'un kızı Mihriban ve sekreteri de katılacak. İki oyuncuyla ilgili görüşmeler devam ediyor. Yiğit Kirazcı'nın geçtiğimiz dönemdeki projeleri ve özel hayatındaki ilişkileri de dizinin gündemini oluşturuyor.

YENİ SEZON HEYECANI BAŞLIYOR

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı da merak konusu olmuştu. Yapılan açıklamaya göre, dizi yeni sezonunun ilk bölümü 15 Eylül Cuma günü izleyiciyle buluşacak. Geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören dizi, yeni sezonunda da dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Sezon finalinin ardından nelerin değişeceği ve hikayenin nasıl devam edeceği şimdiden merakla bekleniyor. İzleyiciler, 15 Eylül'ü sabırsızlıkla bekliyor.