Işın Karaca Peruksuz Pozunu Sevenleri İle Paylaştı

Işın Karaca Peruksuz Pozunu Sevenleri İle Paylaştı
Geçtiğimiz günlerde ışın Karaca saçkıran hastalığının son evresine ulaştığını duyurdu. Bu konuyla ilgili açıklama yapan ışın Karaca saçlarının kaşlarının ve kirpiklerinin döküldüğünü ifade etti.

Daha sonrasında sosyal medya hesabında konser öncesi hazırlık yaparken bir pozunu paylaştı.

Geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından açıklama yapan Işın Karaca, saçlarının Kaş ve kirpiklerinin döküldüğünü hatta vücudunda kıla dair hiçbir şeyin olmadığını ifade etti. Bu durumla ilgili en zor zamanlarında peruk takarak sahneye çıktığını ve bunu yansıtmadığını ifade etti. Şimdiden sonra ise saklamanın artık zor olduğunu ifade eden ışın Karaca Bu durum sebebiyle paylaştığını duyurdu. Her zaman bir umut’la yeniden saçlarının çıkacağını bekleyen ışın Karaca Ne yazık ki hastalığın daha da ilerlediğini görerek , Saklamaktan vazgeçti. Hastalık bu noktaya kadar geldiği için uzun süre kel kalacağını ifade eden ışın Karaca bunu paylaşma ihtiyacı hissettiğini duyurdu. Bir yandan kanser tedavisi görmediğini ifade eden ışın Karaca saçkıran hastalığında son evreye geldiğini ve bu hastalığın ilerlediğini ifade etti.

4e.jpg

Instagram Hesabında Paylaştı

Saklamaktan birini ve yorulduğunu ifade eden ışın Karaca peruksuz halini konser öncesi hazırlık esnasında sevenleri ile paylaştı. Hazırlık sırasında makyajı yapılan ışın Karaca peruksuz haline paylaşarak Bu durumun yükünü hafifletmeyi de amaçladı. Böylelikle uzun zamandır saçkıran hastalığı tedavisi gören ışın Karacan saçlarının kirpik ve kaşlarının tamamen döküldüğünü de sevenleri ile paylaşmış oldu.

50 yaşında olan sanatçı ışın Karaca uzun yıllardır başarılarıyla sesiyle ve şarkıları ile sevenleri ile buluşuyor. Konserlerinde sevenleri ile buluşan ışın Karaca'nın uzun zamandır saçkıran hastalığında problem yaşarken hastalık şu anda son evresine ulaşmış durumda. Bu yüzden vücudundaki tüm tüylerin tamamen dökülmesi sebebiyle bu durumu artık sevenleri ile paylaşmayı tercih etti.

Kirpik ve kaşlarının dökülmesi ve bir yandan vücudundaki tüylerin tamamen döküldüğünü söyleyen ışın Karaca şu an tedavisini devam ettiğini de ifade etti. Konser vermeye ve sahne almaya devam eden ışın Karaca perukla birlikte konserlerine devam ediyor. Bir yandan tedavisi de devam ederken bir yandan sevenleri ile buluşuyor.