Gökbel'de Sibel Can Coşkusu Yaşandı

Gökbel'de Sibel Can Coşkusu Yaşandı
Alanya Belediyesi’nin düzenlediği 12. Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin açılış gününde sahneye çıkan Sibel Can, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Alanya Belediyesi’nin düzenlediği 12. Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri demokrasi yürüyüşü ile başladı. Demokrasi Yürüyüşü sonrasında konser alanına gelen protokol ve davetliler önce şehitler için saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu. Daha sonra hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı okundu.

YÜCEL: “GÖKBEL GÜREŞLERİ HALKIMIZIN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ GÖSTERGESİDİR”

Folklor gösterilerinden sonra açılış konuşmasını yapmak için sahneye çıkan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gökbel Güreşleri’nin geldiği noktadan duyduğu mutluluğu ifade etti. Başkan Yücel; “Kestel Belediye Başkanlığımın ilk yılından başlayan Gökbel Güreşlerimizin 12. Yılında, ilk yılki heyecan ve duygularla karşınızdayım. Gökbel Güreşlerinin geldiği nokta gerçekten bizleri gururlandırıyor. Kırkpınar’dan sonra sayılı güreş organizasyonları arasına adını yazdıran Gökbel Güreşleri, bugün onbinlerce insanın birlik ve beraberliğinin, tek vücut olduğunun göstergesidir. “ dedi. 

BU ZOR GÜNLERİ BİRBİRİMİZE KENETLENEREK AŞACAĞIZ

“Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz.” şeklinde sözlerini sürdüren Başkan Yücel, Türk Milleti’nin bu zor günleri birbirine kenetlenerek aşacağını söyledi. Başkan Yücel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Arkadaşlar! Gidip, Toros Dağları"na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez.” diyen Ulu Önder Atatürk’ün yolunda, milli ve manevi kültürümüzü yaşatarak, birbirimize kenetlenerek bu zor günlerin üstesinden geleceğiz.”

SONSUZA DEK BAYRAĞIMIZ DALGALANACAK, EZANLARIMIZ SUSMAYACAK

Türk milleti, kıyamete kadar dimdik ayakta kalacak; Türkiye Cumhuriyeti Devleti varlığını hür ve bağımsız şekilde sürdürecektir. Bu vatan, dünya var oldukça bütünlüğünü koruyacak. Bu bayrak, kanımızın son damlasına kadar göklerde dalgalanacak. Ezanımız semalarımızda sonsuza kadar yankılanacaktır.” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, MHP MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, CHP Antalya Milletvekili Osman Çetin Budak, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara’nın yaptığı protokol konuşmalarının ardından sevilen sanatçı Sibel Can sahne aldı.

Yoğun katılımın olduğu konsere Sibel Can "Memleketim" adlı parçayla başladı. Can, konserin ardından sahneden aşağı inip Gökbel Güreş Ağası Kerim Yılmaz"dan altın kemeri alıp taktı. Konser sonunda Başkan Yücel, Can"a hediyeler vererek teşekkür etti. İşadamı Nurettin Yiğit tarafından da Sibel Can"a bir koç hediye edildi.  Geç saatlere kadar süren konser havai fişek gösterileri ile son buldu.