Eda Ece Buğra Han Tuncer İle Balayına Devam Ediyor

Eda Ece Buğra Han Tuncer İle Balayına Devam Ediyor
Geçtiğimiz ay uzun zamandır birliktelik yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile dünya evine giren Eda Ece balayına devam ediyor. Eşi Buğrahan Tuncer ile balayına devam eden Eda Ece objektiflere yansıdı.

Geçtiğimiz cuma yalıkavak'ta bir beachte görüntülen Eda Ece ve Buğrahan Tuncer balayına devam ediyor. Öğlen saatlerinde denize girmeyi tercih eden çift romantik anlar yaşadı. Bir yandan Eda Ece plajda da hayranlarının ilgisiyle karşılaştı. Daha önce yasak elma dizisinde 6 sezon boyunca başrolü canlandıran Eda Ece hayranlarının büyük ilgisini toplamıştı. Balayına devam ederken de hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Eda Ece plajda ve denizde de pek çok seveniyle karşılaştı.

Eşi Buğrahan tuncer’le romantik anlar yaşayan Eda Ece öğlen saatleri boyunca denize girmeye devam etti. Denizin ve plajını keyfini çıkaran Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftin tatiline devam ediyor. Yalıkavak’ta denizinin keyfine varan çift tatiline başlamıştı. Halen balayı tatiline devam eden çift bir yandan yalıkavak'ta daha yeni Eda Ece'nin hayranları ile karşılaştı.

eda-ece-ve-bugrahan-tuncerin-ask-tatili-devam-ediyor-opmeye-doyamadi-60480855.jpg

Yasak Elma Finalinin Ardından Düğün Gerçekleşti

6 sezon süren yasak elma finalinin ardından Eda Ece uzun süredir birlikte olduğu Buğrahan Tuncer ile düğün yaparak hayatını birleştirdi. Düğünün ardından balayına başlayan çift şimdilerde yalıkavak’ta tatiline devam ediyor.

Uzun yıllardır pek çok başarılı projede yer alan Eda Ece özellikle yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteri ile hayran sayısını artırdı. Başarılı oyuncu Eda Ecem yaklaşık 4 senedir birlikte olduğu Buğrahan Tuncer ile dizinin bitmesinin ardından evlendi.

Fox TV ekranlarında yayınlanan yasak elma dizisinde başrolü canlandıran Eda Ece burada Yıldız karakteri ile oldukça sevildi. Bir yandan pek çok ödül alan Eda Ece başarısına başarı katmaya devam ediyor. Yasak Elma dizisi dışında farklı programlarda da sunuculuk yapan Eda Ece ekranlara gelerek sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Şimdilerde ise eşi Buğrahan Tuncer ile uzun sezonların yorgunluğunu atan Eda Ece yalıkavak’ta balayı tatiline devam ediyor. Balayı şehri olarak bodrumu tercih eden çift burada denizin keyfine çıkararak tatil yapıyor.