Büyük Merak Uyandıran Bihter Filminden Yeni Görüntüler Yayınlandı!

Büyük Merak Uyandıran Bihter Filminden Yeni Görüntüler Yayınlandı!
Halid Ziya Uşaklıgil’in eseri olan Aşk-ı Memnu’nun yeni bir uyarlaması olarak beyaz perdede yayınlanacağı duyurulan Bihter filmi, ilk günden beri izleyici tarafından merakla beklenmekte.

Prime Video, güzel ve başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın doğum günü için özel olarak yeni Bihter filminden bazı kareleri paylaştı.

Geçtiğimiz gün doğum günü olan Farah Zeynep Abdullah için Prime Video, Bihter filmine özel bazı yeni kareler paylaştı. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, filmle ilgili olan bu özel karelerden bazılarını kendi sosyal medya hesabında da paylaştı.

Bihter Filmi Büyük Bir Heyecanla Bekleniyor

Efsane Aşk-ı Memnu dizisi, Bihter adıyla sinemaya uyarlanıyor ve başrolde Farah Zeynep Abdullah, Bihter karakterine can veriyor. Heyecan içinde baklenmekte olan Bihter filminden gelen yeni sahne görüntüleri, kısa sürede sosyal medyada hızla yayılarak büyük ilgi gördü. Bu görüntülerin pek çok kullanıcı tarafından olumlu şekilde tepki aldığı da görüldü. Gelen yorum ve beğenilere göre Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı Bihter karakteri büyük bir beğeni kazandı. Filmin Behlül'ü ise Boran Kuzum olacak. Film, bu yılın sonunda izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Heyecan içinde beklenen Bihter filminin kadrosunda oldukça ünlü başka isimler de var. Hande Ataizi Osman Sonant, Helin Kandemir sadece bunlardan birkaçı. Ayrıca konuk oyuncu olarak Ebru Özkan ve Tilbe Saran da filmde yer alacak. TAFF Pictures yapımı olacak olan Bihter filminin yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper yapıyor. Öte yandan senaryoda Merve Göntem yer alırken, filmin yapımcılığını ise Timur Savcı ve Cemal Okan'ın üstleniyor.

bihter-filminden-kareler3-min.jpg

Aşk, İhtiras ve Özgürlük Arayışının Hikayesi

Bihter filmi, açlıkla sevilmeye ihtiyaç duyan Bihter'in zengin ama yaşça büyük kocası Adnan'ı sıradanlıktan kurtulma arayışı olarak görmesiyle başlıyor. Toplumun ve annesinin etiketlediği kalıplardan kaçmak isteyen Bihter, kısa süre içinde kocasının ilgisinin yetersiz olduğunu fark eder ve genç bir kadın olarak sahip olduğu duygusal ihtiyaçlarını keşfeder. Adnan'ın ailesinin yakışıklı ve genç üyesi Behlül ile aralarındaki yasak aşk, onu ölmeyi bile göze alacak kadar cesur bir kadına dönüştürür. Ancak Bihter'in kendi kimliğini keşfetme ve özgürlük arayışı, hem yaşadığı dönem hem de çevresindeki insanlar için hazır olmayabilir.

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bihter filmi, 2023 yılının sonunda izleyiciyle buluşacak.