Bomba iddia! Mesut Özil Survivor'a mı katılıyor?

Bomba iddia! Mesut Özil Survivor'a mı katılıyor?
Acun Ilıcalı, Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında dünyaca ünlü bir futbolcunun yarışmaya katılacağını dile getirdi.

Acun Ilıcalı'nın bu sözleri karşısında yarışmacıların heyecandan ağızları açık kalırken katılacak futbolcunun Mesut Özil olduğu akıllara geldi. Yarışmacının kim olduğu ise bu akşam yayınlanacak bölümde netleşmiş olacak.

DÜNYANIN EN BÜYÜK FUTBOLCULARINDAN

Survivor All Star'ın yeni bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü bir futbolcunun yarışmaya katılacağını duyuruldu. Bu açıklamanın ardından akıllara son zamanlardaki antrenman videolarıyla gündem olan eski yıldız futbolcu Mesut Özil geldi. Acun Ilıcalı'nın fragmanda Sercan Yıldırım'a “Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen” demesinin ardından yarışmacıların büyük şaşkınlık yaşadığı gözlemlendi.

MESUT ÖZİL HAKKINDA

Mesut Özil, 15 Ekim 1988 tarihinde Gelsenkirchen, Almanya'da hayata gözlerini açmıştır. Futbola 1995 senesinde Westfalia 04 Gelsenkirchen, ilerleyen zamanlarda farklı takımların altyapısında forma giymiş ve idmanlara çıkmış, 2005 senesinde ise Schalke 04 altyapısında geçti. İlk profesyonel sözleşmesini de 2006 senesinde Schalke 04 ile imzaladı. Profesyonel sözleşmesinden sonra burada yalnız bir sezon forma giyen Mesut Özil, toplamda 30 maça çıkmış ve gol bulamamıştır. 2008 senesinde Werder Bremen'e transfer olmuş, 2008-10 yılları arasında Werder Bremen forması altında çıktığı toplam 108 maçta 16 gol ve 55 asist kaydetti. 2010 senesinde 15 milyon Avro karşılığında İspanyol devi Real Madrid'e transfer olmuştur. Burada forma şansı bulduğu 105 maçta 19 gol atan Mesut Özil, 65 asistle de adından sık sık söz ettirmeyi başardı.