Alanya'nın Yıldızları için Kokteyl Düzenlendi

Alanya'nın Yıldızları için Kokteyl Düzenlendi
Finlandiya'da izlenme rekorları kıran "Alanya'nın Yıldızları" isimli belgesel tarzı dizinin kokteyli Alanya'da düzenlendi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde çekimleri yapılan ve Finlandiya'da ikinci sezonu yayınlanacak olan "Alanya'nın Yıldızları" dizi çekimi için Alanya’ya gelen Finlandiya Fox TV oyuncu ve çekim ekibi onuruna Kahya Otel’de ALTAV tarafından bir kokteyl düzenlendi. Kokteyle, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yabancı basın mensupları, programın oyuncuları ve çok sayıda davetli katıldı.

MEHMET ŞAHİN "ALANYA GÜVENLİ BİR ŞEHİR" DEDİ

Programda bir konuşma yapan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’da hiçbir zaman güvenlik ve hijyen sorunu yaşanmadığına dikkat çekti. Alanya’nın her zaman güvenli bir şehir olduğuna özellikle vurgu yapan Başkan Şahin, “Alanya’mız yabancı misafirlerimiz için güvenli bir şehirdir. Yabancı konuklarımız burada huzur içerisinde yaşıyor” dedi.

Şahin, Alanya’dan çok sayıda ülkeden toplam 37 bini aşkın yabancı ülke vatandaşının ev aldığını belirterek, “Alanya bir dünya kentidir. Buraya gelip Alanya’mıza aşık olmayan yoktur. Program sayesinde ekran başındaki insanların farkında olmadan Alanya’da yaşama imkanı bulduğunu düşünüyorum. Burada yaşama fikri hoşlarına gitmiş olacak ki dizinin yeni bölümlerini çekmeyi düşünüyorlar” dedi.

ALANYA'DA 12 BÖLÜM DAHA ÇEKİLECEK
Geçtiğimiz dönem 10 bölüm halinde sunulan ve gelen talep üzerine haftada 2 kez tekrarı olmak üzere 30 bölüm izlenen “Alanya’nın Yıldızları adlı dizide Alanya’da yaşayan Finlandiyalıların yaşamından kesitler veriliyor. Finlandiya’da izlenme rekorları kıran program, gelen talepler doğrultusunda bu yıl 12 bölüm daha çekilecek.

Bilindiği gibi filmde Alanya’da yaşayan Finlandiyalıların sosyal yaşamları konu alınıyor ve her birinin burada güven ile mutluluk içinde yaşadığı vurgulanıyor.