Alanya'da doğa ve modanın buluşması! Alara Kaptanoğlu'nun "Incandescent" koleksiyonu büyüledi

Alanya'da doğa ve modanın buluşması! Alara Kaptanoğlu'nun "Incandescent" koleksiyonu büyüledi
Genç modacı Alara Kaptanoğlu, toprak tonlarının ve dönem filmlerinin esintilerinin hakim olduğu "Incandescent" koleksiyonunu Alanya Dim Mağarası'nda çarpıcı bir çekimle tanıttı.

Alanya'nın genç modacısı Alara Kaptanoğlu, moda dünyasına "Incandescent" adını verdiği ilk kreasyonuyla adım attı. Kaptanoğlu'nun tasarımlarının çekimleri, Alanya Dim Mağarası'nda gerçekleştirildi. Saten ve transparan kumaşlarla oluşturulan abiye koleksiyonunda, doğanın toprak tonlarına yer verildi.

Kreasyonunun oluşturulmasında ilhamını çocukluğundan beri hayranlıkla izlediği dönem filmlerinden aldığını belirten Alara Kaptanoğlu, tasarım sürecini şu şekilde ifade etti: "Bu ilk koleksiyonumda korseler önemli bir yer tutuyor. Kadınlar geçmiş dönemlerde bel inceltmek için kullandıkları korseleri modern bir bakış açısıyla yeniden yorumlayarak, göğüs ve boyun bölgelerine odaklandım. Geçmiş ile günümüz abiye anlayışını buluşturma amacındaydım. 'Incandescent' koleksiyonunun adı, bu görkemli buluşmanın göz kamaştırıcı anlamını taşıyor."

Alara Kaptanoğlu, Milano Nuova Accademia di Belle Arti'deki iç mimarlık ve ürün tasarımı lisans eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra moda tasarımı alanında yüksek lisans eğitimine devam ediyor. "Incandescent" koleksiyonuyla modaseverlerin karşısına çıkan genç modacı, toprak tonlarının ve modern detayların bir araya geldiği özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor.