Alanya'lılar Artık Dizileri Süslüyor

Alanya'lılar Artık Dizileri Süslüyor
ATV ekranlarının reyting rekoru kıran yeni dizisi Evli ve Öfkeli oyuncuları kimlerdir sevilen yapım ile ilgili merak edilen tüm detaylar. Bu reyting rekoru dizide rol oynayan oyuncular arasında dikkat çeken isimlerden birisi de Alanyalı..


Reyting rekorları kıran Evli ve Öfkeli dizisin ATV'de yayınlanıyor. Dizide dikkat çeken isim ise Ekin Koç. Koç, 1992 yılında Alanya'da dünyaya geldi. Bir turizmci olan Vehbi Koç ve bir bankacı olan Şefika Koç'un oğlu Ekin, zamanla tiyatrodaki başarısını göstererek aralarında Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinin de bulunduğu pek çok başarılı projede yer aldı. 

ATV yeni sezon dizilerinden biride Evli ve Öfkeli dizisi oyuncu kadrosu başrol karakterlerini tanıyalım;

Esra :Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı... Cihan'la evli.

Seray :Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

Mine:Dilek'in ablası. . Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek. Metin'le evli.

Dilek:Engin'in karısı, Merve'nin annesi... Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını... Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Murat:Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Evli ve Öfkeli Oyuncu kadrosu ve gerçek isimleri

Evli ve Öfkeli Esra gerçek adı Birce Akalay

Birce Akalay kısaca kimdir:Birce Akalay 19.06.1984 İstanbul doğumludur. Birce Akalay boyu 1.73 m. kilosu 56 kg. Pera Güzel Sanatlar Lisesinden 2003 yılında mezun olduktan sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümünü 2010 yılında bitirmiştir.

Evli ve Öfkeli Seray gerçek adı Ebru Cündübeyoğlu

Ebru Cündübeyoğlu kısaca kimdir: 10 Eylül 1974 Heilbronn, Almanya’da doğdu. Üniversite eğitimini Bursa Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamlamıştır.1993 tarihinde Annesi gibi Türkiye’nin 4. güzeli oldu.

Evli ve Öfkeli Mine gerçek adı Yıldız Çağrı Atiksoy

Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir kısaca: 1 Nisan 1986 senesinde İzmir’in en büyük ilçelerinden Karşıyaka’da hayata gelmiştir.Üniversiteye eğitimini yapmayan oyuncu Lise’den mezun olduktan sonra 2 yıl kadar İzmir Ege Sanat Merkezi’ne gitmiş oyunculuk ile tiyatro dersleri almıştır.Boyu 1.76’dır.

Evli ve Öfkeli Dilek gerçek adı Ayça Erturan

Ayça Erturan kısaca kimdir: İstanbul doğumlu Türk oyuncudur. 1983’te dünyaya gelmiştir. Televizyon dizilerinde, çeşitli reklam filmlerinde ve tiyatro oyunlarında rol aldı. M. Ü Radyo ve Televizyon Bölümü mezunudur.

Evli ve Öfkeli Murat gerçek adı Sarp Akkaya

Sarp Akkaya kısaca kimdir: 13 mayıs 1980 yılında istanbulda doğmuştur. İlk oyunculuk kariyerini Aile dizisiyle adım atmıştır.Daha Ezel dizisinde canlandırdığı Tevfik karakteri ile bu büyük çıkışını devam ettirdi.

Evli ve Öfkeli - gerçek adı Ekin Koç

Ekin Koç kısaca kimdir: 21 Haziran 1992 Antalya Alanya doğumludur. Ekin Koç boyu 1.80 m. kilosu 65 kg. Annesi bankacı babası turizmcidir. Kardeşi Yetkin’e ismini Ekin vermiştir. Antalya Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi mezunudur.

Evli ve Öfkeli - gerçek adı Fikret YıldırımUrağ

Fikret Yıldırım Urağ kısaca kimdir: Artvin Doğum Tarihi : 1 Ekim Eğitim Durumu : Yüksek Lisans İlk, ve ortaöğrenimini sekiz ayrı okulda tamamladı. Teknik lisenin elektrik bölümünü bitirip, İİBF'ye girdi.

Evli ve Öfkeli -gerçek adı İlker Kızmaz

İlker Kızmaz kimdir kısaca: 9 Eylül 1975 tarihinde İzmir‘de doğmuştur. Oyunculuğa İzmir’de özel tiyatrolarda başladı. Bahçeşehir Üniversitesi‘nde oyunculuk eğitimi aldı.

Evli ve Öfkeli - gerçek adı Serkan Altunorak

Serkan Altunorak kısaca kimdir: 24 Aralık 1976 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi‘nde konservatuvarın güzel sanatlar bölümünü bitirdi.

Evli ve Öfkeli -gerçek adı Gamze Topuz

Gamze Topuzkısaca kimdir: 8 Ekim 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Bilgi Üniversitesinde Tv Gazetecilik okudu.

Evli ve Öfkeli -gerçek adı Kemal Pekser

Kemal Pekser kısaca kimdir:19 ocak 1981 Ayvalık doğumlu oyuncu. Tenis eğitmenliği yapmaktadır. Yeşil gözleri ile büyüleyen Kemal Pekser son dönemde oyunculuğu ile dikkat çekmektedir.

Evli ve Öfkeli - gerçek adı

Elif Atakan Elif Atakankısaca kimdir: 22 Nisan 1993 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Babası Selim Atakan, annesi Zeynep Özbatur’dur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Keman Bölümünde okudu.

Evli ve Öfkeli -gerçek adı Seray Kaya

Seray Kaya kısaca kimdir: 4 Şubat 1991 yılında İstanbul da doğmuştur. Yaşının küçük olmasına rağmen başarılı bir oyunculuk sergileyen güzel oyuncu Seray Kaya Sadri Alışık Kültür Akademisinde oyunculuk dersleri almıştır.

Evli ve Öfkeli dizisinin genel hikayesi

Dilek, Seray, Esra ve Mine… 

Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. 
Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! 

Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! 

İntikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulacaktı.