3 Gün 3 Gece Sürecek Hint Düğünü Antalya’da Başladı

3 Gün 3 Gece Sürecek Hint Düğünü Antalya’da Başladı
Antalya'da, Hindistan'ın zenginlerinden Ajay Gupta'nın oğlu Kamal Gupta ile Hint iş adamının yeğeni Aakash Jahajgarhia'nın 3 gün 3 gece sürecek düğünü 5 yıldızlı otelde başladı.

Antalya"da,  Hindistan"ın zenginlerinden Ajay Gupta"nın oğlu Kamal Gupta ile Hint iş adamının yeğeni Aakash Jahajgarhia"nın 3 gün 3 gece sürecek düğünü için kapatılan 5 yıldızlı oteldeki "Barat Töreni", renkli görüntülere sahne oldu.

5 YILDIZLI OTELDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Gupta ve Jahajgarhia, Hint geleneklerine göre yapılan düğünleri için  Antalya"nın Kundu Oteller Bölgesinde bulunan 5 yıldızlı bir oteli tercih etti.

Hint geleneklerine göre düğünün en önemli seremonilerden biri sayılan danslı yürüyüşten oluşan "Barat Töreni", gerçekleştirildi. Düğün için kapatılan lüks otelin iki dış kapısı arasında yapılan program, ilgi çekti.

BARAT TÖRENİ 1 BUÇUK SAAT SÜRDÜ

Havai fişek ve ateşli gösterilerle renklenen törende, garsonlar davetlilere yol boyunca yiyecek ve içecek ikram etti. Düğünü gerçekleştirilen Kamal Gupta yol boyunca at arabasıyla ilerlerken, "Barat Töreni" yaklaşık 1,5 saat sürdü.

385 KİŞİ GÖREV YAPIYOR

Gupta ailesine yardımcı olmak için ütücüden terziye, kuaförden tattoo sanatçılarına ve özel kahyalara kadar  Hindistan"tan gelen 385 kişi görev yapıyor.

Toplam 600 kişinin katıldığı düğün için  Güney Afrika"dan,  İngiltere"den ve  Dubai"den misafirler geldi. Düğün için 3"ü  Hindistan"dan gelen 15 dekorasyon ve event firması görev yaparken, otelin 4 farklı mekanı tamamen boşaltılıp yeniden dekore edildi. Düğün için 150 aşçı geleneksel Hint yemekleri hazırladı. 50 kişilik fotoğraf ekibi de düğünü kayda almak için görevlendirildi. Düğün mekanının dekorasyonunda kullanılmak için  Hollanda"dan 71 konteyner çiçek getirildi.

HİNDİSTAN"DAN 100 ŞARKICI GELDİ

Havuz başında yapılacak "yüzük merasimi" için  Hindistan"dan gelen 100 şarkıcı sahne alacak, kurulan çelik halatlarda akrobat ve dansçılar gösteri yapacak. Genç çifte takılacak yüzük ise paraşütle havadan indirilecek.