MHP, Alanya'yı Konserle Coşturdu

MHP, Alanya'yı Konserle Coşturdu
MHP Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ve Cumhuriyetimizin 93. yılı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen Mustafa Yıldızdoğan konserine ilgi büyüktü. Alanya halkı tarafından konsere büyük ilgi gösterildi. Konsere 10.000 civarında katılımcı olduğu tahmin ediliyor.
Dün akşam Alanya Belediyesi arkasında MHP Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen konsere, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Alanyaspor Klüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur, Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım, Alperen Ocakları Başkanı Vedat Uygur, meslek odası başkanları, MHP Antalya Teşkilatı yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.


Konser öncesi bir konuşma yapan Yıldızdoğan, "İl Başkanım Mustafa, İlçe Başkanım Mustafa, ben Mustafa. Ben bu yiğitlerin çocukluklarını, bu vatan için kalplerinin nasıl çarptığını bilirim. Mustafaların kıymetini bilin. Ama önce Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa'nın, sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün kıymetini bilelim" dedi. 15 Temmuz'da dik duruş sergilediklerini söylediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de teşekkür eden Yıldızdoğan, daha sonra sevilen şarkılarını seslendirdi.


İlkokul öğrencisi bir kız çocuğunun İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programın sunuculuğunu Antalya İl Genel Meclisi eski üyesi, MHP İl Yöneticisi Zeki Tunç yaptı. Tunç'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin telgrafını okumasının ardından Ülkü Ocağı mensubu çok sayıda genç, "Devletin başına Devlet gelecek" sloganları attı. Konser öncesi MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, ardından MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy birer konuşma yaptılar.  Aksoy, "Sayın Bahçeli, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde dik duruşunu ortaya koymuş, böylece terör örgütü emeline ulaşamamıştır. Alçak darbe girişiminden herkes ders çıkarmalı. FETÖ, sızdığı her yerden temizlenmelidir. FETÖ ile mücadele, sadece memurların ilişiğinin kesilmesi yeterli değildir. Darbenin siyasi ayağının da ucu nereye dokunursa dokunsun temizlenmesi, gerçeklerle yüzleşilmesi gerekmektedir. Terörle mücadele konusunda da gereken yapılmalıdır" dedi.


Konuşmaların ardından bugüne kadar vatan için hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimiz için Fatiha okundu. Alanya ve civar ilçelerdeki şehitlerimiz Coşkun Nazilli, Ahmet Gündoğmuş, Murat Güney, Ahmet Akan, Hayri Anılgan, Ahmet Tarım, Cennet Yiğit, Halil İbrahim Aksoy ve Abdullah Ümit Sercan'ın aileleri de sahneye davet edilerek, MHP İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan şiltler takdim edildi. Ülkü Ocakları üyesi gençler ise şilt takdimi sırasında "Şehidim hakkını helal et bize" ve "Şehidim annen bize emanet" sloganları attı. Programın sonunda sinevizyon sunumu yapıldı, ardından ülkücü camianın sevilen sanatçılarından Mustafa Yıldızdoğan, Alanya halkına unutulmaz bir konser verdi.