Anılarla Öğretmenler Günü Sergisi Açıldı

Anılarla Öğretmenler Günü Sergisi Açıldı
Alanya Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kültür Merkezi’nde siyah-beyaz fotoğraflardan oluşan “Anılarla Öğretmenler Günü” sergisi açtı.

Alanya Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Alanya Kültür Merkezi’nde bir dizi etkinlik düzenleniyor. Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, düzenlenen etkinlik çerçevesinde bugün siyah beyaz fotoğraflardan oluşan “Anılarla Öğretmenler Günü” sergisi açıldı..

100 YILLIK EĞİTİM 100 FOTOĞRAFLA ANLATILIYOR

Anılarla Öğretmenler Günü Sergisi, Alanya’nın yaklaşık 100 yıllık eğitim hayatını ziyaretçilerine anlatacak ve geçmişe doğru bir yolculuğa çıkartacak. Alanya Belediyesi arşivinden alınarak oluşturulan öğretmen, öğrenci ve okulları gösteren sergi, toplam 100 adet siyah beyaz fotoğraftan oluşuyor.

Nostaljik bir yolculuğa çıkmak, kendilerini öğretmenleriyle ya da arkadaşlarıyla birlikte fotoğraflarda bulmak ve o ana ait bir anıyı tazelemek isteyenlerin, 26 Kasım’a kadar 08.00-17.00 saatleri arasında sergiyi gezme imkânına sahip olduğu açıklandı.