Tuna Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor

Tuna Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor
ALTSO seçimleri, 2018 yılının Nisan ayına ertelense de Başkan adayı Tuna, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim bürosunun Nisan ayına kadar açık olacağını söyleyen ALTSO Başkan adayı Tuna, “Biz yine beraber olacağız, Alanya kazanacak. Alanyamız için koyduğumuz hedeflerimizi gerçekleştirmek boynumuzun borcu” dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı 365 oda ve borsanın seçimleri, 2018 yılının Nisan ayına ertelendi. Ertelenen odalardan biri olan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) adayı Mustafa Tuna, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Resmi Gazete’de yayımlanan kararın sabahında ziyaretler gerçekleştiren Tuna, akşam da geç saate kadar seçim bürosunda ekip arkadaşları ve ALTSO üyelerle bir araya geldi.

KARARLILIĞIMIZDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ
Seçimin ertelenmesiyle birlikte rehavete kapılmadıklarını, aksine daha programlı ve sıkı çalışacaklarını belirten ALTSO Başkan adayı Tuna, “Dün olduğu gibi bugün ve yarın da oda üyelerine ulaşılarak bilgilendirme çalışmaları yapacağız. Projelerimizi bıkmadan usanmadan anlatmaya devam edeceğiz. Ekip arkadaşlarımla birlikte ilk günkü seçim heyecanı, enerjimiz ve kararlılığımızdan asla vazgeçmeden Alanyamız için üretmeye devam edeceğiz” dedi.

SEÇİM BÜROSU AÇIK
Seçim bürosunun, oy kullanma işleminin bitmesiyle ancak kapanacağını belirten ALTSO Başkan adayı Tuna, “Gazipaşa otobüs durakları yanında bulunan seçim büromuz açık kalmaya devam edecek. Burada toplantılar ve istişareler yapacağız. Yeni projelerimizi hayata geçirmek için fikir alışverişinde bulunacağız. Biz yine beraber olacağız, Alanya kazanacak. Alanya’yı gencinden yaşlısına kadar geleceğe ümitle bakan insanların yaşadığı bir yer yapmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

BOYNUMUZUN BORCU
Alanya’da yaşayanların emekleri ve çabalarının boşa gitmediği yıllar istediklerini belirten ALTSO Başkan adayı Mustafa Tuna, “İçinde bulunduğumuz zaman Alanyamız için çok değerli. Bize duyulan güven ve desteği süreç içinde yakinen gördük ve hissettik. Alanyamız için koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmek boynumuzun borcu” diye konuştu.