Taşatan Yolu Genişletiliyor

Taşatan Yolu Genişletiliyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Taşatan yolunda bakım ve genişletme çalışmaları başlattı.Alanya ve Gündoğmuş sakinlerinin mahalle ve yaylalara geçiş güzergahı üzerinde olan 21 kilometrelik Taşatan yolunu Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri yeniliyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Taşatan yolunda bakım ve genişletme çalışmaları başlattı.
Alanya ve Gündoğmuş sakinlerinin mahalle ve yaylalara geçiş güzergahı üzerinde olan 21 kilometrelik Taşatan yolunu Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri yeniliyor. Geçtiğimiz yıl 13 kilometrelik bölümü asfaltlanan yolun, kalan 8 kilometrelik bölümde çalışmalar başladı. Kış mevsiminde bozulan, heyelan nedeniyle bazı bölümleri çöken yolda bakım genişletme ve duvar çalışmaları gerçekleştiriliyor.

YAYLALARA GİDİŞ GÜZERGAHI

Yapılan bakımın ardından yolun asfalt hazırlığı yapılacak. Çalışmalarda kullanılacak dolgu malzemesi bölgeye kurulacak konkasör tesisinden elde edilecek. Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Alanya halkının yaylalara ulaşmak için yoğun olarak kullandığı Taşatan yolu bozuk zemini ve dar olması nedeniyle sıkıntı yaratıyordu. Yolu modern hale getirmek için gereken çalışmaları yapıyoruz. Geçen yıl 13 kilometresini asfaltladığımız yolun bu yıl kalan kısmını da asfaltlama programına aldık” dedi.