Okul Aile Birliğinden Kantin Teşekkürü

Okul Aile Birliğinden Kantin Teşekkürü
Alanya Hidayet Görgün Ortaokulu Müdür Yardımcı ve Okul Aile Birliği Yönetimi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i, ziyaret ederek Belediye’nin okullarına yaptırdığı kantin için teşekkür ettiler.

Alanya merkez ve kırsaldaki okulların çevre düzenlemesi ve iyileştirme çalışmasını sürdüren Alanya Belediyesi, Hidayet Görgün Ortaokulu’na da yeni bir kantin yaptırdı. Okul Müdür Yardımcısı Münevver Çeviker, Okul Aile Birliği Başkanı Kıymet Genç, Okul Aile Birliği Üyeleri Öznur Yallı, Ayşe Osmanoğlu, Zerrin Erbaş, Hasan Atay ve okul velilerinden Belediye Meclis Üyesi Fahri Baysal, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ederek, kantin için teşekkür ettiler.

“40 OKULUN ÇEVRE DÜZENLEMESİNİ YAPTIK, 82 OKULDA DA İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Alanya Belediyesi’nin artık yurtlar, okullar, kreşler yaptıran bir belediye olduğunu vurgulayan Başkan Adem Murat Yücel, Hidayet Görgün Ortaokul idareci ve okul aile birliği yönetimine belediyenin eğitim yatırımları hakkında bilgi verdi.

Başkan Yücel: “İki yılda 40 okulun çevre düzenlemesini yaptık; 82 okulda da iyileştirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırsaldaki ortaokul ve lise öğrencilerimizin barınma sorununu çözecek Oba Kız Yurdunu, yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete açacağız. İki yılda yaklaşık 5 milyon TL’yi okulların iyileştirilmesi için harcadık.” dedi.