Milletvekili İbrahim Aydın Kaymakam Tanrıseven’i Ziyaret Etti

Milletvekili İbrahim Aydın Kaymakam Tanrıseven’i Ziyaret Etti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili, İbrahim Aydın, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Antalya Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi İbrahim Aydın, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Türkiye ve Alanya ile ilgili güncel konular değerlendirilerek, Alanya’ya yapılacak olan yatırımlar ele alındı. Ak Parti Milletvekili İbrahim Aydın, “Alanya’nın genel sorunlarını değerlendirerek çözüm üretmek için bir araya geldik. Alanya için elbirliği ile çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven’in çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Türkiye ve Alanya için hizmet etmekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kaymakam Tanrıseven “Alanya’da tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları, Yerel İdareler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Alanya’nın sorunları ve yapılacak olan yatırımlar için koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.